Nike - Ge inspiration och innovation till varje idrottare* i världen

Nike har revolutionerat idrottarens sportskor och sportkläder. Det breda sortimentet av sportrelaterade produkter innehåller bland annat specialiserade träningsredskap, skor, kläder, accessoarer och sportutrustning.

Genom innovativa produkter, marknadsföring och sponsring av lag och idrottare, har Nike blivit ledande inom sportbranschen och ett av världens största varumärken.

NIKE VISION delas in i tre kategorier; TÄVLA, TRÄNA OCH UTTRYCK.

TÄVLA - Elit funktion

Bågarna i den här kategorin har alla justerbara funktioner och är tillverkade i de bästa material som används i Nikes bågar. Varje båge har optimala egenskaper för specifika sporter. Löparbågar är fjäderlätta medan golfarens bågar har specialgjorda linser.

TRÄNA - Funktion

Dessa bågar har lite färre justerbara funktioner, men är fortfarande utformade för att kunna användas vid idrottande. Därför har de nosepads och tempelinlägg i gummi. De här bågarna har samma känsla som TÄVLA bågarna, men är tänkta att användas för vardagliga aktiviteter och är anpassade till en annan budget.

UTTRYCK - Livsstil

Bland de här bågarna handlar allt om stil med en touch av sport. Många av de funktionerna som finns i TRÄNA kategorin återfinns även här. De riktar sig till alla idrottare som anser att sport är en livsstil.

*Om du har en kropp, är du en idrottare