Desktop_flicka m svart tröja_brilliantkund

Brilliantkund – glasögon från 195kr/månad

Med Brilliantkund kan du köpa glasögon, kontaktlinser eller solglasögon till dig själv och din familj – utan att behöva betala hela summan på en gång.

Ibland kan det vara tufft att lägga ut ett större belopp på en och samma gång. Brilliantkund är en betalningslösning där du tryggt kan köpa det du behöver för att kunna ta hand om din ögonhälsa. Köp glasögon, linser, solglasögon och andra tillbehör till en fast månadskostnad. Du väljer själv vilket månadsbelopp som du önskar att betala, med minsta månadsbeloppet på 195 kr/mån.

Brilliantkund erbjuder ett köputrymme på upp till 30 000kr. Vid ett köputrymme på upp till 10 000kr betalar du 195kr/mån. Önskar du ett högre köputrymme än så väljer du att betala från 295kr/mån – helt räntefritt!

Oavsett hur många köp du gör på kontot så är månadskostnaden alltid den samma. Inga överraskningar eller långa bindningstider. Vill du betala mer en månad går det givetvis, du väljer vad som passar dig.

Fr. 195 kr/månad i autogirodragning, varav 19-25 kr/månad är en administrativ avgift beroende på vilket månadsbelopp du väljer att betala

Kallelser till synkontroller

Upp till 30 000 kr i kreditutrymme

Inga räntor eller uppläggningsavgifter

Glasögon m kedja_Brilliantkund_desktop
Mobil_Flicka m grön tröja_Brilliantkund

Brilliantkund

Köp glasögon, kontaktlinser eller solglasögon för en fast månadskostnad. Så funkar det.

Brilliantkund erbjuds av följande butiker