Glasögon_desktop

Brilliantkund – glasögon från 195kr/månad*

Nu kan du köpa glasögon, kontaktlinser eller solglasögon till dig själv och din familj – utan att behöva betala hela summan på en gång.

Ibland kan det vara tufft att lägga ut ett större belopp på en och samma gång. Då är det ofta enklare att dela upp betalningen och betala en mindre summa per månad. Som Brilliantkund får du ett köputrymme på 30 000kr att handla glasögon, linser och solglasögon för i våra butiker. Beroende på hur mycket du handlar för betalar du mellan 195–495kr* per månad – helt räntefritt!

Fr. 195 kr/månad i autogirodragning, varav 19-25 kr/månad är en administrativ avgift beroende på vilket månadsbelopp du väljer att betala

Kallelser till synkontroller

Upp till 30 000 kr i kreditutrymme

Inga räntor eller uppläggningsavgifter

Att vara Brilliantkund gör det mycket lättare för dig att uppdatera din syngarderob utefter dina behov och din livsstil. Och om du eller någon familjemedlem helt plötsligt skulle behöva nya glasögon behöver du inte oroa dig för en stor engångskostnad, eller att behöva vänta med inköpet till nästa månad.

Smidig betalning och billigare än kredit

Betalningen sker via autogiro och du kan välja att inte betala mer än 295 kr per månad, oavsett hur mycket du handlat för. Med ett bestämt köputrymme vet du alltid hur mycket du handlat för och hur mycket du har kvar.

Eftersom du betalar av din skuld varje månad så fylls köputrymmet på hela tiden upp till maxgränsen. I och med att du slipper räntor blir det betydligt billigare än många andra krediter som låter dig betala av över tid.

Nya glasögon när du behöver – inte när du har råd

Många kunder upplever att de med Brilliantkund har råd med och gör slag i de synundersökningar och välbehövliga nya glasögon som tidigare fick stryka på foten.

”Vanligtvis kan ett par glasögon kosta 6 000–7 000 kr, men på det här sättet har jag kunnat skaffa fler bågar och solglasögon. Jag har även köpt glasögon till min son”, berättar Marie Lundholm Hansson, kund hos Dahls Optik i Svedala.

Hon påpekar också vilken möjlighet det är för en låginkomsttagare med stor familj att kunna skaffa glasögon till barnen när de behöver och inte behöva vänta tills man har råd.

*Välj mellan olika månadsbelopp

Välj att betala det månadsbelopp som passar dig bäst, det finns tre olika: 195kr/mån med en maxkredit på 10 000kr och 295kr/mån eller 495kr/mån med en maxkredit på 30 000kr.

Bli Brilliantkund redan idag och få ett konto för glasögon till dig och hela familjen!

Räkneexempel för Brilliantkund med en månadskostnad på 195kr/månad:

Vid ett köputrymme om 5 000kr, återbetalningstid på 28 månader, 0% nominell ränta och en administrativ avgift på 19 kr/månad blir den effektiva ränta 8,55%. Det totala kreditbeloppet blir 551 kr och det totala beloppet att betala tillbaka 5 551 kr (5 000kr + 551kr).

Kontakt
Resurs Banks kundservice
Resurs Banks kundservice står till tjänst för BrilliantKunder helgfria vardagar kl. 8.15–19:00.
Tel: 0771-11 22 33 | Mejladress: info@brilliantkund.se

Klarsynt består av ca 100 fristående butiker. Det innebär att varje butik har rätt att själv bestämma vilka erbjudanden som gäller för just deras butik. Se listan nedan med de butiker som erbjuder Brilliantkund eller kontakta din närmaste Klarsyntanslutna optiker så berättar dom mer.

Brilliantkund erbjuds av följande butiker