Optiker Ida, Optiker Tillgren Trelleborg

Syntrygg – slipp bekymmer och byt om du inte är nöjd*

Med Syntrygg får du ett oslagbart skydd om dina glasögon skulle gå sönder. Du får också en månad på dig att bestämma dig för om du gillar den nya bågen och tre månader att vänja dig om du köpt nya progressiva glas.

Täcker otursskador

Täcker funktionsfel som inte täcks av garantin

Ingen värdeminskning

Möjlighet att förlänga försäkringen – erbjudande skickas hem till dig

Vid skada får du hjälp av din optiker som kan dina ögon och din syn

Endast 250 kr självrisk

En månads bytesrätt

Att ångra sig

Ibland kan det vara svårt att i butiken veta vilka glasögon som du tycker är snyggast och som passar dig bäst. Det kan till och med vara så att en båge som kändes bra i butik inte alls känns rätt efter att du haft den på dig i några dagar. Med SynTrygg behöver du inte oroa dig. Skulle du upptäcka att du inte trivs med bågen kan du byta till ett annat par som passar bättre – utan någon extra kostnad.

Om de nya glasögonen är dyrare betalar du endast mellanskillnaden och skulle de vara billigare får du mellanskillnaden tillbaka.

Tre månader att vänja dig vid glasen

När du börjar med progressiva glas för första gången kan det ibland kännas lite ovant och obekvämt. Det kan ta någon vecka innan du vant dig och kan uppskatta den stora fördelen med att ha ett par glasögon som låter dig se skarpt på alla avstånd.

I SynTrygg ingår tre månaders tillvänjningsgaranti, som ger dig möjlighet att byta ut glasen till en annan progressiv lösning eller byta ut de progressiva glasögonen till en dubbel uppsättning av enkelslipade glas. Precis som med bytesrätten betalar du endast för en eventuell mellanskillnad.

Dokument
Här hittar du – Fullständiga villkor
Här hittar du – För- och efterköpsinformation

Kontakt
Solids kundservice
Solids kundservice står till tjänst för SynTryggs kunder helgfria vardagar kl. 8:00–19:00.
Tel: 0771-113 113 | Mejladress: info@syntrygg.se

Klarsynt består av ca 100 fristående butiker. Det innebär att varje butik har rätt att själv bestämma vilka erbjudanden som gäller för just deras butik. Nedan ser du vilka butiker som erbjuder dig Syntrygg.

Vi erbjuder Syntrygg