Susanna Rastedal desktop glasögon (kopia)

Wiborgs Grand Optik i Falun söker legitimerad optiker

Vi söker dig som är utbildad optiker och som kan uppskatta det genuina i att tillhöra en mindre organisation. Du delar vår värdegrund och är beredd att göra ditt yttersta för att kunna hjälpa våra kunder. Du är en lösningsorienterad lagspelare som bidrar till att förhöja stämningen i gruppen. Är det dig vi söker?

Klarsynt-anslutna Wiborgs Grand Optik startade sin verksamhet i Falun år 2012 Mycket har hänt på de här 10 åren och vi är idag 12 anställda och nu söker vi ytterligare en optiker till vårt glada gäng.

Vi strävar efter att vara den personliga butiken, där service och att göra det där lilla extra för våra kunder är ledorden. För oss är det viktigt att alla trivs och det ska vara roligt att komma till jobbet. Vi har tre välutrustade undersökningsrum samt separat utrymme för OCT-kamera och synfältsmätare. Hos oss ger vi varje kund den tid som krävs, både i undersökningsrummet och i butiken.

Utöver detta får du komma till Falun som är lika fantastiskt sommar- som vintertid. Här finns närhet till både skog och sjö, men också till friluftsområdet Lugnets alla aktiviteter. Storstad och fjällmiljö finns inom ett par timmars bilfärd från staden.

Oavsett om du vill jobba hel- eller deltid, är du välkommen att lämna in din ansökan. Är du rätt person för jobbet, så kommer vi garanterat att hitta en lösning som passar för dig. Tveka inte på att lämna dina kontaktuppgifter och lite information om vem du är till Anna, anna@wiborgsgranoptik.se alt. på mobilnummer 070-553 91 81. Urvalsprocessen kommer att ske löpande. Välkommen med din ansökan redan idag.