Personlig optiker sökes till Härjedalens Optik

Härjedalens Optik är landskapets enda optikerbutik med ett gott renommé och hög kompetens. Vi finns i Sveg, Härjedalens centralort. Här finner du all service på gångavstånd och flera välkända skiddestinationer på bekvämt bilavstånd.

Vi behöver snarast dig som är legitimerad optiker med kontaktlinsbehörighet och gärna annan påbyggnadsutbildning. Tjänsten är tänkt att vara på heltid, men vi är öppna för att diskutera andra lösningar.

Ditt arbete
Som leg. optiker hos oss får du använda dina breda och djupa kunskaper då vi erbjuder våra kunder kvalificerade tjänster inom området ögonhälsa.

Vi har ett flerårigt samarbete med Ögonkliniken på Östersunds sjukhus samt Globen Ögonklinik i Stockholm som utför laserkirurgi och RLE.

Som stöd får du erfarna och engagerade kollegor med kontaktlinsbehörighet och universitetsutbildning inom synergonomi. Vi har modern teknisk utrustning såsom ögonbottenkamera och DNEye-scanner från Rodenstock.

Dina kollegor

Idag består vårt team av Madelene Hedh som är ägare, VD och leg. optiker, Markus Wermelin som är verkstadstekniker och Anki Nordqvist som är optikerassistent. Optiker på deltid är Christina Norén med över 20 års erfarenhet av yrket. Markus har arbetat 22 år i verkstaden, Madelene har arbetat 14 år inom företaget och Anki har arbetat cirka ett år hos oss.

Din arbetsplats

Vi har butik med egen verkstad i centrum.  Bland våra kunder finns både privatpersoner och företag. Många familjer har varit kund hos oss i generationer. Vi har de ledande märkena i vårt sortiment.

I Sveg bor du vackert och naturnära. Bostadspriserna är överkomliga. Här passerar Inlandsbanan, och flyget tar dig till/från Arlanda på mindre än en timme. Som optiker hos oss blir du snabbt en del av gemenskapen på orten och bland kollegor.

Vi är engagerade i vårt närområde och deltar gärna vid olika event inom förenings- och näringslivet. Våra kunder uppskattar vårt personliga bemötande så din sociala kompetens är också viktig.

Läs mer om oss genom att klicka på länken nedan och kontakta oss gärna för mer info!

Leg. optiker Madelene Hedh, 070-694 82 96
madelene.hedh@klarsynt.se