Swan Optik i Karlskrona söker optikerassistent/säljare!

Är du trendkänslig och social? Är du lättlärd med förmågan att hålla många bollar i luften?

Tjänsten som optikerassistent/säljare är dynamisk och innefattar allt från stilråd till reparationer. Att ha erfarenhet i branschen är ett plus, men inget krav. Om beskrivningen talar till dig vill vi tala med dig. 

I butiken arbetar du tätt ihop med optiker och tillsammans ansvarar ni för att nå butikens försäljningsmål. Du som optikerassistent och säljare sköter verksamhetens dagliga drift. Arbetsuppgifterna är ombytliga med ett primärt fokus på kundbemötande, att svara på frågor och tips vid val av båge. Du förväntas också kunna utföra vissa mätningar som görs innan en synundersökning, samt att lära dig om olika glas och hur man beställer dem.

Vem är du?

En driven säljare som brinner för service med ett kundbemötande som genererar återbesök! Du har erfarenhet från serviceyrket och är gärna hemtam i butik (som sagt är bakgrund i optikerbranschen meriterande, men tveka inte att söka ändå!)

Du är positiv och mån om kvalitet – vi värderar lyhördhet för kundens behov och egna initiativ, engagemang, handlingskraft och professionalism. Det vi erbjuder i gengäld är en rolig arbetsplats som ständigt håller sig uppdaterad och stimulerande.

Hos oss får du:

  • Möjlighet till personlig och yrkesmässig utveckling
  • Chans att arbeta med ett brett produktutbud av hög kvalitet
  • Friskvårdsbidrag och andra förmåner
  • Bostad kan ordnas centralt

Sök tjänsten redan idag!

Anställningen är tillsvidare på 75% med sex månaders provanställning. Butikens ordinarie öppettider är vardagar 09.00-18.00 med lördag och söndag stängt. Urval och intervjuer sker löpande, så skicka gärna in din ansökan redan idag. Har du frågor kring tjänsten, tveka inte att höra av dig till vår butikschef Fredrik Swan.

Skicka din ansökan till: info@swanoptik.se

Vi ser fram emot att höra från dig!