Silhouette

Silhouette

Silhouette är ett familjeföretag som grundades 1964 med visionen att göra glasögon till en accessoar och är idag det ledande varumärket för lätta kvalitetsglasögon med tillverkning i Österrike.

Med en passion för detaljer och en individuell design kombinerat med de bästa materialen och den senaste tekniken tillverkar Silhouette idag de lättaste glasögonen i världen. År 1999 revolutionerade Silhouette marknaden med de nya 1,8 gram lätta rimless glasögonen – Titan Minimal Art, utan några skruvar eller gångjärn. Silhouettes glasögon har använts i rymden över 35 gånger och används idag av framstående personligheter inom underhållnings-och affärsvärlden.

Tyngdlösa glasögon i bästa tänkbara kvalitet

Det kan låta som en överdrift men vi har nog marknadens lättaste glasögon. Lätt titan och ett unikt tillverkningssätt utan några som helst skruvar eller onödiga delar garanterar den extremt låga vikten. Och med den följer en oslagbar komfort. Men trots detta går de att anpassa och kombinera till alla möjliga stilar och storlekar. Allt för att få ut precis det du vill ur ett par glasögon; ett unikt uttryck eller en särskild funktion som passar just dig och dina kunder.

Det är naturligtvis en av anledningarna till att NASA:s astronauter använder våra bågar under deras rymdresor. Så vid närmare eftertanke gör vi nog inte världens lättaste brillor – vi gör universums lättaste brillor.

Klarsynt-anslutna optiker är fristående butiker och har de rätten att själva bestämma just sitt urval av varumärken. Kolla därför med din lokala Klarsynt-anslutna optiker hur just deras sortiment ser ut.