Glasögonbidrag till kidsen

Välkommen till
OptikHuset Kristinehamn – en del av KlarSynt.

OptikHuset bildades 2004 och idag är vi 7 kvalificerade anställda - Per, Marita, Urban, Fanny ,Anna ,Linda ,Anna ,Emelie och Krister - som med stor kunskap, lång erfarenhet och fingertoppskänsla för service hjälper dig i butiken. Vi är annorlunda och vill göra lite mer än andra när det gäller synundersökningar och lösningar på problem som du kan råka ut för som kund/patient. Vi satsar på utbildning och vårt mål är att vara bättre på allt.

Du hittar oss på Kungsgatan 46, mitt i centrum på gågatan.

Vi arbetar med ögonhälsoundersökningar, diagnostiserar bilder direkt i butik och remitterar direkt vid behov. Vi arbetar även naturligt med prismor och synträning vid läs- och skrivsvårigheter. Vi erbjuder kontaktlinstillpassningar - med keratokonuslinser, nattlinser (Ortho-K) och vad som önskas. Vi utför även för- och efterkontroller vid ögonoperationer i samarbete med Globen Ögonklinik.

Butiken har en egen verkstad, vilket gör att vi kan slipa i nya glas i din båge medan du tar en fika, samt erbjuder arbetsglasögon och utför arbetsplatsbesök.

Hos oss hittar du marknadens bästa glas från Essilor, skräddarsytt för just dig. Vi erbjuder även solglasögon med egna styrkor i märkesbågar som t.ex. Maui Jim, Oakley, RayBan, Adidas och Rodenstock, filterfärger för sport, skydd och synhjälp samt speciella glasögon för t.ex. cykling, golf och skytte.

Ett axplock av bågar vi köpt in från de senaste internationella mässorna är Moscot, Oliver Peoples, Oscar Magnusson, Chanel, Götti, Barton Perreira, Gucci, Dior, Blackfin, Alain Mikli, Lindberg, Skaga, RayBan Giorgio Armani, Maui Jim, Vasuma och Oakley.

Varmt välkommen in!

Boka tid

Kungsgatan 46,

Kristinehamn

Tel: 0550-18200

kristinehamn@optikhuset.se

ÖPPETTIDER

Mån-Fre: 09.30-18.00
Lördag: 10.00-14.00

Kundernas omdömen


Våra smarta koncept