Maurius Morel

Morel erbjuder sex olika och unika kollektioner så att du alltid kan hitta en favorit bland Morel-bågarna. Kollektionerna heter Koali, MM1880, ÖGA, Lightec, Nomad och Rebel, alla har sin egna unika stil.

KOALI

Kollektionen är inspirerad av världen som omger oss. De rika färgerna, subtila linjerna, formen av ett löv och blommans livfulla nyanser är bara några av de många inspirationskällorna som används för att designa Koali-kollektionen. Dessa nya unika bågar är en hyllning till femininitet.

MM1880

Marius Morel 1880-kollektion är en fantastisk samtida bågdesign med vintage stil som består av uppgraderade, moderna versioner av Morels historiska och ikoniska stilar. Designern bakom kollektionen ”Marius Morel 1880” har använt formerna, färgerna och stilen hos Morels allra första bågar för att skapa bågar enligt en modern tolkning av "retro chic".

NOMAD

Res med Nomad de Morel-kollektionen. Inspirerad från trendiga och moderna platser för att skapa bågar med ett stilrent utseende. Utmanade färger, hantverksdesign och vågade former. Utforska Nomads säregna stilar.

REBEL:

Morels Rebel-kollektionen är tillverkad utifrån en urban streetwear-stil. Den är ritad ur ett brett spektrum av inspiration där modernitet och kreativ frihet möts. Rebels glasögon för män lockar med sitt moderna utseende och med former anpassade speciellt för tunna ansikten.