Så här jobbar vi under covid-19

Det är viktigt att du alltid känner dig trygg när du besöker någon av våra personliga optiker. Här kan du läsa om hur vi jobbar under covid-19.

Vi jobbar alltid utifrån att i högsta möjliga mån minska smittospridningen av covid-19. Allt för att både du och våra anställda ska kunna känna dig så trygg som möjligt.

I butik följer vi alltid aktuella rekommendationer från Folkhälsomyndigheten.

Självklart stannar våra optiker och alla anställda hemma vid minsta symptom. Vi följer därefter rådande rekommendationer från Folkhälsomyndigheten.

Om du som kund känner symtom ber vi även dig att stanna hemma och istället boka om din tid för en eventuell synundersökning.

Mellan varje synundersökning avsätter våra optiker tid för att kunna desinficera alla ytor och apparater.

När de inte kan hålla rekommenderat avstånd använder de skyddsutrustning i form av munskydd och skyddsskärm.

Samtliga bågar desinficerar vid provning.

Hör gärna med din personliga optiker om du har behov av hemleverans av linser och glasögon eller om du tillhör en riskgrupp och skulle önska separata tider för en synundersökning.

Tveka inte att höra av dig till oss om du vill veta mer om hur vi jobbar under pandemin. Kom ihåg att inte skjuta upp en kontroll av dina ögon under allt för lång tid. Detta kan få konsekvenser längre fram då våra optiker ofta screenar för tidiga tecken på ögonsjukdomar.