Optiker på deltid sökes till Skoglunds Optik i Enköping

 Leg. Optiker på deltid sökes. 

Vi på Skoglunds Optik AB söker en leg. optiker till vår butik i Enköping. Tjänsten är 60-80%. 

Vi söker dig som har några års erfarenhet från optikbranschen, som tar dig an ditt yrke med glädje oavsett om det är måndag morgon eller fredag kväll, som ser varje kund som en viktig affärskontakt, som har förmågan att sprida leenden omkring dig oavsett hur din dag har sett ut och som genuint gillar att lyckas med det du tar dig för. 

Butiken är en del av Klarsynt och vi erbjuder alltid hög kvalitet, både i våra produktval och i våra synundersökningar. Varje synundersökning bokas med god marginal tidsmässigt (60 min) för att kunna möta de kvalitetskrav som ställs och för att du som optiker ska ha tid att faktiskt utnyttja din expertis. Teamet i butiken erbjuder en rolig, varierande och utvecklande arbetsplats där trivsel är ett viktigt ledord. 

All journalhantering sker i ServeIT Online som är en webbaserad journalplattform. Mycket av företagets dokumenthantering sker i digital miljö, så du bör känna dig bekväm med att hantera datorer i vardagligt arbete. Vi arbetar självklart enligt optikbranschens kvalitetsnorm. Företaget har kollektivavtal för de anställdas trygghet. 

Arbetstiderna är 9.30-18.30, med en timmes lunch, och butiken har öppet måndag till fredag. Arbetsschemat för denna tjänst kommer gälla hela dagar. 

I ansökan önskas att du berättar om dig själv, anger din erfarenhet, framtidsmål samt att du anger ett löneanspråk med motivering. Referenser tas med vid kallelse till intervju. 

Ansökan skickas till: sanna@skoglundsoptik.se märkt med ”optiker 2020” i ämnesfältet.