Vincent Lomma optik desktop_1

1800kr rabatt* på progressiva premiumglas

Möt hösten med ett par nya progressiva glasögon. Just nu erbjuder vi 1800kr rabatt* på progressiva premiumglas som gör att du ser skarpt på alla avstånd. Välkommen in till din lokala Klarsynt-optiker.

Det finns många olika progressiva glas. Allt från de enklaste glas som fyller sin funktion, till de mest avancerade som tar hänsyn till hur du rör ditt huvud och dina ögon. Det finns lika stor spridning på progressiva glas som det finns bilar, och ingen tror väl att man får samma sak om man köper en Skoda eller en Rolls-Royce? Just nu får du dessutom 1800kr rabatt på progressiva premiumglas.*

*Erbjudandet gäller vid köp av ett par kompletta par glasögon med progressiva premiumglas och kan ej kombineras med andra erbjudanden. Erbjudandet gäller tom 27/11-22.

Liten skola om progressiva glas

Progressiva glasögon har en avgörande betydelse för livskvaliteten när åldersseendet förändras och du vill slippa flera glasögon för att få vardagen att fungera. I takt med att slipmetoderna har utvecklats kan man dela upp dagens progressiva glas i tre kategorier:

Progressiva glas bra

Bra – enklare standardglas

  • Ser bra på långt håll och vid läsning
  • Du kan behöva röra huvudet vid läsning av långa rader.

Bättre – modernare premiumglas

  • Har större och bredare synfält.
  • Ger smidigare övergång från långt till nära.

Bäst – högteknologiskt premiumglas

  • Utvidgat och stabilt seende med detaljprecision, oavsett riktning och avstånd.
  • Skarpt seende utan gungande känsla.
Glasögon_mobil

Progressiva glas från 195kr/mån med Brilliantkund

Välj att betala dina glasögon när du hämtar upp dem eller till en fast månadskostnad. Helt räntefritt & utan uppläggningsavgifter!