Cbra Optik söker ny butiksägare

Cbra Optik i Hörby är till salu. Affärsklimatet i Hörby är gynnsamt och det finns en stor potential i Cbra Optik med flera utvecklingsmöjligheter.

Cbra Optik är en trevlig optikerbutik mitt i centrum på Storgatan 1 i Hörby, i nordöstra Skåne 3 mil utanför Lund. Cbra Optik har gamla anor från 1908 då Guldsmed Urmakeri öppnade och idag delar butiken byggnad med en guldsmedsaffär. Idag är den 80 kvm stora lokalen ljus och modern med pentry, verkstad och synundersökningsrum. Carina Andersson äger butiken sedan 2009. Det går bra för Cbra Optik och butiken är fylld med blandade bågar.

Affärsklimatet i Hörby är gynnsamt och positivt. Cbra Optik med sitt läge mitt i Hörby i närheten av Ringsjöstrand hotell och Elisefarm Golfbana centrum har god kundtillströmning och i centrumområdet finns restauranger och klädbutiker. Det finns en till optiker i centrum men som saknas behörighet att sälja kontaktlinser.

Den nya ägaren ska vara framåtdriven och positiv. Det finns stor potential i Cbra Optik med flera utvecklingsmöjligheter. Carina vill också poängtera att hon starkt rekommenderar den nya ägaren att fortsätta vara ansluten till KlarSynt. Det stöd, verksamhetsupport och gemenskap man genom KlarSynt betyder mycket.

Är du intresserad?


Vänligen kontakta, Carina Andersson
0415-132 44
carina@cbra.se