50% på andra paret

Visa erbjudande

Optiker Rynger

Välkommen till din personliga optiker i Västerås. Vi erbjuder dig ett stort utbud på bågar och glas men framförallt är vi specialiserade på linser och linsanpassning. Vi tror att det finns en lins för alla, även för dig. Välkommen in!

ÖppettiderAvvikande tider
  • Vardagar10:00 - 18:00
  • Måndag 5 jun10:00 - 16:00
  • Tisdag 6 junStängt
  • Torsdag 22 jun10:00 - 16:00
  • Fredag 23 junStängt

Kontakta oss

Karta

Optiker Rynger – En del av Klarsynt

Vår butik ligger på Stora gatan 33 i Västerås. Hos oss träffar du Cecilia och Pernilla som hjälper dig med glasögon, linser, körkortskontroller, solglasögon, ögondroppar och annat som hör ögonen till. Vi vill hitta den bästa lösningen för dig!

Cecilia är utbildad optikerassistent och hjälper dig att göra körkortskontroller för A- och B-behörighet. Pernilla är ägare och legitimerad optiker med en särskild passion för kontaktlinser. Med lång erfarenhet från både butik och leverantörssidan har hon stor kunskap om både specialglas och speciallinser. Bl.a kan vi erbjuda kontaktlinser och glas som har en bevisad bromsande effekt av närsynthet hos barn. Hos oss hittar du även nattlinser som används medan du sover så att du är glasögon- och kontaktlinsfri under dagen. Detta kan vara en bra lösning för dig med torra ögon som vill kunna använda linser. Boka en tid om du vill veta mer om vilka alternativ vi kan erbjuda just dig.

Varmt välkommen till oss!

Visa mindre

Våra varumärken