Eye Clinic

Vi är en av Sveriges modernaste ögonklinik, en helt annan typ av optiker. Förutom optiker erbjuder vi även en ögonläkare med medicinsk kompetens. Vi tar hand om hela din ögonhälsa, allt från enkla körkortsintyg till kirurgiska ingrepp.

Öppettider
  • Vardagar08:00 - 16:30

Kontakta oss

Karta

Eye Clinic – En del av Klarsynt

Eye Clinic i Värnamo är en av de mest avancerade optikerna i Sverige. Vi kontrollerar mer än bara din syn, vår klinik bygger på ett helt nytt koncept där optiker och ögonläkare jobbar tillsammans. Det innebär att vi kan ta hand om hela din ögonhälsa, från enkla körkortsintyg, kontakt- & speciallinser, till avancerade kirurgiska ingrepp.

På Eye Clinic har vi handplockat personal med hög kompetens inom optik och ögonsjukvård. Vi kan på ett effektivt sätt utreda, diagnostisera och behandla både vanliga och ovanliga synproblem och ögonsjukdomar. Vi har plockat bort glasögon från vår butik har valt att lägga fokus på noggranna och personligt anpassade undersökningar, kontaktlinser, speciallinser och sjukvård. Vill man köpa glasögon får man med sig ett recept på glasögon styrkan och kan därefter beställa glasögon i valfri butik.

Visa mindre