Din Ögontjänare

Vi tror starkt på grundstenen att en noggrann undersökning är något man inte ska kompromissa med. Lägg därtill att vi jobbar med ledande varumärken på glas och kontaktlinser samt ett handplockat urval av glasögonbågar. Välkommen till din optiker i Vara!

Öppettider
  • Vardagar09:30 - 18:00

Kontakta oss

Karta

Din Ögontjänare – En del av Klarsynt

Vi tror starkt på grundstenen att en noggrann undersökning är något man inte ska kompromissa med. Lägg därtill att vi jobbar med ledande varumärken på glas, kontaktlinser och glasögonbågar som finns på marknaden.

Du hittar Din Ögontjänare på Hotellgatan 2 i Vara – mitt i city i korsningen Torggatan och Hotellgatan. Vi som jobbar i butiken heter Carina, Lennart, Maj och Emma och erbjuder Ögonhälsoundersökning, Samsynsutredning, Ortho-K (Nattlinser), DNEyescanner och samarbete med klinik för refraktiv kirurgi.

Butiken är utrustad med senaste undersökningstekniken samt egen verkstad med toppmodern sliputrustning.

Vi erbjuder alltid det senaste inom glasteknik för optimalt seende och är ständigt uppdaterade på vad som händer på linsområdet. Självklart fyller vi kontinuerligt butiken med det trendigaste inom glasögonbågar och solglasögon.

Varumärken du hittar hos oss är bl a Ray-Ban, Prada, Gucci, Pilgrim, Calvin Klein, Saint Laurent, Porsche Design, Rodenstock, Maui Jim, Tom Ford och Vasuma.

Välkomna!

Visa mindre

Våra varumärken

Vasuma

Omdömen