50% på andra paret

Visa erbjudande

Optikcentrum Tidaholm

Välkommen till din personliga optiker i Tidaholm. Hos oss möts ni av våra optikerassistenter Emma och Christel. De hjälper dig gärna med tidsbokning, justering och val av bågar, frågor kring glas, glasögon och linser mm. Vill ni träffa en legitimerad optiker för undersökning eller rådgivning, då får ni träffa Maria eller Michaela. Vi har utbildning inom arbetsmedicin och glasögonstyling.

Öppettider
  • Vardagar10:00 - 18:00

Kontakta oss

Karta

Omdömen

Inspireras av vårt Instagramflöde

@optikcentrum

Optikcentrum Tidaholm – En del av Klarsynt

Mellan Nya och Gamla Torget i lilla gemytliga staden Tidaholm, hittar ni ”ströget”. Där finns de flesta affärer, så även vår trevliga butik.

När ni kommer in till oss möts ni av någon av våra optikerassistenter, Emma eller Christel. De hjälper dig med tidsbokning, justering och val av bågar, frågor kring glas, glasögon och linser mm. Vill ni träffa en legitimerad optiker för undersökning eller rådgivning, då får ni träffa Maria eller Michaela. Vi har utbildning inom arbetsmedicin och glasögonstyling.

Vi gör alltid vårt yttersta för att tillgodose dina behov och önskningar.

Att lösa problem och se möjligheter, det är vi bra på. Dessutom har vi roligt på jobbet och det hoppas vi speglar av sig i vårt möte med kunderna, positivitet!

Hos oss hittar du glasögon, solglasögon, linser och tillbehör – allt från budget till kända varumärken.

Varmt välkommen!

 

Visa mindre

Våra varumärken