Härjedalens Optik - Foto: Lena Nilsson

Härjedalens Optik

Härjedalens Optik i Sveg erbjuder dig som kund ett stort utbud av märkesbågar och glas för alla plånböcker. Vi som jobbar på Härjedalens Optik heter Madelene, Markus och Anki. Butiken hittar du i centrum av Sveg på Berggatan 4 - Sveriges kanske kortaste gågata.

ÖppettiderAvvikande tider
  • Vardagar09:00 - 17:30
  • Lunchstängt12:00 - 13:00
  • Torsdag 6 apr09:00 - 15:00
  • Fredag 7 aprStängt
  • Måndag 10 aprStängt

Kontakta oss

Karta

Omdömen

Härjedalens Optik – En del av Klarsynt

Härjedalens Optik erbjuder dig som kund ett stort utbud av märkesbågar och glas för alla plånböcker. Vi som jobbar på Härjedalens Optik heter Madelene, Markus och Anki. Butiken hittar du i centrum av Sveg på Berggatan 4, Sveriges kanske kortaste gågata.

Hos oss hittar du glasögon, färdiga läsglasögon, kontaktlinser och solglasögon. Vi erbjuder även skytteglasögon, kikare, droppar för torra ögon och makeup för känsliga ögon. I butiken har vi även en egen verkstad där vi slipar dina glas och reparerar dina glasögon. Vi hjälper dig även att byta batteri på din klocka.

Hos oss hittar du varumärken som Skaga, KunoQvist, Metro, Vasuma, Rodenstock och RayBan.

Förutom synundersökning för glasögon, linser och körkortstillstånd kan du nu också göra en ögonhälsokontroll i vår ögonbottenscanner. Via telemedicin bedömer ögonläkare dina ögon och svarar med rekommendationer om uppföljning och åtgärder.

Varmt välkommen in!

Visa mindre

Våra varumärken