minaforstalinser_1984x878

Linser

Det finns en lösning även för dig med nedsatt syn men som inte alltid föredrar glasögon i alla lägen. Hos oss får du hjälp att hitta rätt bland utbudet av linser.

Vi på Wedin & Söderberg har stor erfarenhet av att jobba med kontaktlinser. Självklart jobbar vi precis som alla optiker med endags, tvåveckors och månadslinser, men också med speciallinser för att bromsa myopisering (ökad närsynthet). Bland våra varumärken finns bland andra Alcon, Johnson&Johnson, Cooper Vision, Enseyes och Bausch&Lomb.

Progressiva linser

För dig som behöver olika styrkor på långt och nära håll, dvs när du använder läsglasögon eller progressiva glasögon idag, finns alla ovanstående linstyper med progressiv korrigering.

Nattlinser

DREAMLITE

  • Frigör dig från glasögon och kontaktlinser under dagen
  • En säker och reversibel korrigering
  • Ett icke-kirurgiskt alternativ till brytningsoperation

Du kommer inte att tro dina ögon! Hur lätt kan det vara? Använd dina kontaktlinser på natten och upplev en tydlig och bekväm syn på morgonen, underhålls resten av dagen utan att använda glasögon eller linser. Det perfekta alternativet för vanliga kontaktlinsbärare som lider av rodnad och torrhet i ögonen och för personer med en aktiv livsstil.

Även du som vuxen kan dra fördel från att använda nattlinser. Kom in så berättar vi mer!