1800kr rabatt på progressiva glas

Visa erbjudande

KLARSYNT ÖSTERMALM

Sedan 35 år tillbaka finns Klarsynt Östermalm på Linnégatan 21, i närheten av Östermalmstorg och Östermalms saluhall. Här erbjuds du syn-, kontaktlins- samt ögonhälsoundersökningar av Kenneth och Monika som båda är legitimerade optiker. För möjlighet till enskild bokning, kontakta oss per mail eller telefon.

Öppettider
  • Vardagar10:00 - 18:00

Kontakta oss

Karta

Omdömen

KLARSYNT ÖSTERMALM

Vi har nu en ny  teknik att optimera glasen. Med vår DNeye scannern mäter vi dina ögon med 3D teknik, vi mäter 1500 punkter på ögat för att skräddarsy glasen efter dina förutsättningar. Detta ger dig den optimala synupplevelsen i dina nya glasögon.

Vår glasleverantör ,Rodenstock är den enda leverantören som arbetar med denna unika teknik. Vi är stolta över att vara ensamma om denna teknik i Stockholm.

Vi har sedan länge arbetat med synergonomi och arbetsmedicin för att kunna hjälpa anställda och företag till en bättre synhälsa.

Vi hjälper dig att hitta rätt glasögon, sportglasögon, kontaktlinser, barnglasögon, terminalglasögon och/eller skyddsglasögon. Ett axplock av de varumärken du hittar i butiken är Örgreen, Silhouette, Hackett, David Beckham, Vasuma, Skaga, Jimmy Choo, Charmant, Maui Jim, Coco Song, och EoE.

Varmt välkomna!

Visa mindre

Våra varumärken