Klarsynt Östermalm

Sedan 35 år tillbaka finns Klarsynt Östermalm på Linnégatan 21, i närheten av Östermalmstorg och Östermalms saluhall. Här erbjuds du syn-, kontaktlins- samt ögonhälsoundersökningar av Kenneth och Monika som båda är legitimerade optiker. För möjlighet till enskild bokning, kontakta oss per mail eller telefon.

Öppettider
  • Vardagar10:00 - 18:00

Kontakta oss

Karta

Omdömen

Klarsynt Östermalm – En del av Klarsynt

Möjlighet till enskild bokning

Om du inte vill träffa andra kunder i butiken vid ditt bokade besök, så kan vi arrangera detta.

Vi kommer då att stänga butiken under ditt besök eller öppna vid en tidpunkt som passar dig.

Med anledning av utvecklingen av Covid-19 är har vi extra hygien- och städrutiner i vår butik. Vi följer de rekommendationer som myndigheter och vårt yrkesförbund ger. Utöver detta bokar vi undersökningar med 30 min mellanrum så att vi hinner desinficera rummet efter varje undersökning. Våra medarbetare säkerställer god handhygien och våra övriga instrument desinfekteras alltid efter användning.

Har du förkylnings- eller influensasymtom ber vid dig att boka en tid längre fram när du är helt frisk.

Har du frågor är du välkommen att kontakta oss på 08-663 41 72.


Rodenstock Dneye certifikat gör att vi kan optimera dina glasögon för bättre funktion.

Vi har sedan länge arbetat med synergonomi och arbetsmedicin för att kunna hjälpa anställda och företag till en bättre synhälsa.

Vi hjälper dig att hitta rätt glasögon, sportglasögon, kontaktlinser, barnglasögon, terminalglasögon och/eller skyddsglasögon. Ett axplock av de varumärken du hittar i butiken är Silhouette, Hackett, David Beckham, Vasuma, Skaga, Jimmy Choo, Charmant, Maui Jim,Coco Song, och EoE.

Varmt välkomna!

Visa mindre

Våra varumärken