Välkommen in till oss!

Välkommen till
Tjörns Optik – en del av KlarSynt.

Optikern med Sveriges vackraste utsikt.

Vi som tar hand om dig på Tjörns Optik är Julia och Jarka och vi finns här för dig. Vi ger dig den tid du behöver för att få en ordentlig undersökning och gott om tid att välja rätt bågar som passar dig. Med anledning av Corona pandemin, covid-19 har vi just nu extra hygien- och städrutiner i vår butik. Vi ber vi dig som har förkylnings- eller influensasymtom att boka en tid längre fram när du är helt frisk. Vill du boka en tid med optikern ensam i butiken? Ring oss så löser vi detta. Vi skickar även linser hem till er om ni vill.

Vårt mål är att kunna hjälpa dig, inte bara med att se bra ut i dina glasögon men även att få en perfekt synkomfort med både glasögon och linser.

Butiken är fullutrustad med senaste tekniken från www.Rodenstock.se som hjälper oss göra så exakta mätningar och tillpassningar av dina glasögon som möjligt. Med vår "Dneye-scanner" från Rodenstock så utförs en 3D-mätning av ögat och ditt mörkerseende blir mätt. Dina unika värden från mätningen kan vi sedan föra över in i dina nya glas vilket bland annat medför ett bättre mörkerseende, skarpare kontraster, och ett klarare glas för den bästa synkomforten.

Vår syn är ett av våra viktigaste sinnen, därför är det lika viktigt att ögonen blir kontrollerade regelbundet precis som resten av kroppen. Vi har bara två ögon som vi vill ska vara i bästa kvalité livet ut, utan komplikationer och sjukdomar. Med vår "Fundus-scanner" från Rodenstock kan vi göra en ögonhälsoundersökning där vi mäter ögonen och fotograferar ögonbotten för att se till så att det inte finns någon oönskad sjukdom eller förändring i ögat. Mätningen skickas vidare till legitimerade ögonläkare som gör en riskanalys och inom några dagar har vi en fullständig rapport på dina ögons hälsostatus som vi sedan går igenom med dig och därefter vidtar eventuella åtgärder. Dina ögon ska alltid vara i bästa form!

Hos oss hittar du många välkända bågmärken som Maui Jim, Alain Mikli, Örgreens, Metro, Vasuma, Skaga, RayBan, Starck, Kunoqvist, Morel, Calvin Klein, Björn Borg, Peak Performance och många fler både mer eller mindre välkända märken.

Tjörns optik är även en hantverksoptiker och har en egen verkstad där vi bland annat kan slipa in era glas och i förekommande fall reparera era bågar.

Det är skillnad på glas och glas. Här på Tjörns Optik arbetar vi enbart med högkvalitativa glas.

Vi erbjuder:

  • Synundersökning för glasögon och kontaktlinser
  • Ögonhälsoundersökning - fotografering av din ögonbotten och mätning av dina ögon som bedöms av legitimerade ögonläkare för att se eventuella oönskade sjukdomar eller förändringar i ögat som vi sedan vidtar åtgärder för
  • Tryckmätning
  • Synintyg för körkort
  • Reparationer i egen verkstad

Följ oss på Facebook: www.facebook.com/tjorn...
Följ oss på Instagram: www.instagram.com/tjor...

Boka tid

Magasingatan 6,

Skärhamn

Tel: 0304-674300

info@tjornsoptik.se

ÖPPETTIDER

Tisdag-fredag: 10.00-18.00
Lördag: 10.00-14.00

Kundernas omdömen


Våra smarta koncept


Populära varumärken