Välkommen till
Gyhne & Kristofferson – en del av KlarSynt.

Gyhne & Kristofferson Optik är ett företag med gamla anor, i samma kvarter sedan 1957, med en personlig och familjär atmosfär. Vi erbjuder synundersökning på svenska, finska och engelska. Du hittar oss på Badhusgatan 1b i centrala Södertälje, inom 15 min promenadväg från AstraZeneca, Scania, TomTits och Torekällberget.

Tack vare en egen verkstad kan vi erbjuda snabb och flexibel service vid inslip av glas och lagning, justering och lödning av bågar. Vi som jobbar i butiken heter Karolina, Ilse, Tina, Evelina och Jessica. Vi erbjuder dig synundersökning för glasögon och kontaktlinser, linsträning och justering av glasögonbågar samt Visiofficemätningar för individuellt anpassade progressiva glas. Vi utför även mätning av ögontryck och gör körkortskontroller.

Vi har ett stort utbud av glas och glasögonbågar, kontaktlinser, solglasögon med och utan styrka, terminal och skyddsglasögon, suncovers, luppar, linsvätskor, tårsubstitut, ögonmasker, rengöringsprodukter, snoddar och mycket mer.

Våra glas kommer från Essilor och Rodenstock, kontaktlinser från Alcon, Bauch & Lomb, Johnson & Johnson och CooperVision. Våra glasögonbågar kommer från välkända varumärken som exempelvis Ørgreen, Skaga, Gant, Silhouette, Jaguar, Ray Ban, Adidas, Götti, Polaroid och Fleye.

Vi samarbetar med bland andra med Medsyn ögonklinik i Södertälje och Tumba. Vi är medlemmar i Centrumföreningen i Södertälje och är stolta sponsorer till SSK, Assyriska FF och SBBK.

Vi har lokala avtal med bland andra AstraZeneca, Scania och Stockholms läns Landsting.

Välkommen in till oss!

Boka tid

Badhusg. 1 B,

151 72 Södertälje

Tel: 08-55032305

info@gkoptik.se

ÖPPETTIDER

Mån-Fre: 09:00-18:00 (Lunchstängt 13-14)
Lördag: 9:30-14:00

Kundernas omdömen


Våra smarta koncept