Optiker Seger Örebro

På Optiker Seger i Örebro arbetar våra erfarna Leg. Optiker Katarina, Lotta och Marcus. Vår härliga assistent Carina finns i butiken och hjälper dig att välja bågar eller svara på frågor kring ditt besök hos oss. Vi är din lokala och personliga optiker.

Öppettider
 • Vardagar10:00 - 18:00

Kontakta oss

Karta

Omdömen

Optiker Seger Örebro – En del av Klarsynt

Optiker Seger finns i Örebro, Kumla och Hallsberg. I Örebro arbetar våra erfarna Leg. Optiker Katarina, Lotta och Marcus. Vår härliga assistent Carina finns i butiken och hjälper dig att välja bågar eller svara på frågor kring ditt besök hos oss. Vi är din lokala och personliga optiker.

När vi genomför synundersökningar utgår vi från dig och din vardag i val av glas eller typ av kontaktlins. Våra produkter och leverantörer väljs med stor omsorg, det ger oss en god kunskap om de produkter vi erbjuder. Vi handplockar bågar och köper in mindre partier för att alltid ha nyheter när du kommer till oss vi har bl.a. Ray Ban, Gucci, Jimmy Choo, Chloé, Tom Ford och Ørgreen och  med flera hos oss på Optiker Seger&Seger.

Som kund hos oss är du trygg och vi följer dig genom hela processen. En synundersökning sker i flera steg med den senaste tekniken. Våra välutbildade Leg. Optiker lägger stor vikt vid noggrannhet och ser till dina behov – sitter du mycket vid en dator, lever du ett aktivt liv eller arbetar du i en dammig miljö? Detta är några exempel som påverkar valet av glas eller typ av kontaktlins för bästa resultat och tillpassning.

Optiker Seger står för kvalitet och noggrannhet – med oss som optiker är du i trygga händer. Våra optiker utbildas löpande och vi har den senaste tekniken till hands när vi genomför synundersökningar. Kompetensen hos oss är hög och vår målsättning är alltid nöjda kunder.

Kontaktlinser

Vi är en av Sveriges främsta kontaktlinstillpassare. Våra Leg. Optiker har många års erfarenhet och gedigen kunskap om kontaktlinser och utbildas löpande. Alla kan bära linser med rätt typ och tillpassning. Det finns många typer av kontaktlinser och tillsammans hittar vi en lösning för dig. Boka en tid för kontaktlinstillpassning redan idag.

Speciallinser & Nattlinser

Optiker Seger i Örebro har lång och gedigen erfarenhet när det gäller tillpassning av nattlinser. Vill du se bra varje dag utan glasögon eller kontaktlinser? Med de innovativa nattlinserna kan du få din önskan uppfylld. Nattlinsen är en stabil kontaktlins med mycket speciella egenskaper. Du använder den på natten! Medan du sover omformar linsen din hornhinna. När du stiger upp på morgonen tar du ut linsen och ser tydligt hela dagen utan användning av vare sig glasögon eller kontaktlinser. Du kan läsa mer om Nattlinser här och här.

Vi tillpassar även speciallinser och årslinser med van hand och den senaste tekniken till hjälp.

Glas

När det gäller glasögonglas finns det stora skillnader i kvalité och därmed pris, det är därför svårt att jämföra mellan olika tillverkare. Hos oss på Optiker Seger&Seger får du hjälp att välja de glas som är lämpliga för dig utifrån ditt synfel och din vardag. I vårt sortiment håller alla glas en hög kvalité.

För dig som behöver progressiva glas finns möjlighet att göra förfinade mätningar för att optimera glasen för bästa synkomfort. Här anpassas glasen utifrån den båge du har valt och hur den sitter på just dig vilket ger skarpare syn i större del av glaset på alla avstånd. Det resulterar också i en kortare invänjningsperiod och med den bästa ytbehandlingen blir glasen mycket lättare att rengöra. Vi törs lova att du märker skillnad.

Ögonlaser & Linsbyte

Som Certifierad Partner till Memira Eyecenter erbjuder vi den senaste tekniken inom ögonlaser och linsbyte. Memira är idag Nordens ledande kedja inom refraktivkirurgi och en av de ledande aktörerna i världen på linsbytesoperationer. Läs mer om Memira Eyecenter och boka tid.

Sortiment

 • Brett utbud av glasögon från en rad kända märken i olika prisklasser
 • Solglasögon från bl.a. Maui Jim, Ray-Ban, Gucci, Chloè och Prada
 • Solglasögon med din styrka
 • Sportglasögon enkelslipade eller progressiva för padel, golf, orientering, cykling etc.
 • Specialprodukter simglasögon, skyddsglasögon eller googles med din stryka
 • Kontaktlinser på plats hos oss eller via abonnemang från Linsboxen – smidigt och enkelt utan bindningstider

Tjänster

 • Synundersökning
 • Synhälsoundersökning
 • Kontaktlinstillpassning
 • Synkontroll för körkort
 • Behandling av torra ögon. Rinniga, svidande eller grusiga ögon – vi tar fram en behandlingsplan som hjälper dig att lindra besvären
 • Linsboxen – dina linser direkt hem
 • Brilliantkund – från 195 kr i månaden
 • Fria justeringar, tillpassningsgaranti vid undersökning och köp hos oss

Välkommen till Optiker Seger

Örebro, Kumla och Hallsberg

Visa mindre

Våra varumärken