Klarsynt Studio Malmö NY

Klarsynt Studio Malmö

På Klarsynt Studio Malmö är vår ambition att ge dig den absolut bästa servicen och kunna erbjuda dig en upplevelse utöver det vanliga. Vi brinner för vårt jobb och handplockar våra favoritbågar och solglasögon. Allt för att du som kund ska få precis det du vill ha. Vi på Klarsynt Studio Malmö vill att du ska känna att du kommer till en lugn och stressfri miljö. Vi vill ge den tiden det tar att kunna resonera oss fram till vad just du vill ha och behöver. Hos oss får du en ordentlig synundersökning. Det innebär att vi tar oss tid för att se över hela din syn inklusive förebyggande tester för ev. ögonsjukdomar. Vi ger dig trygghet och expertis kring allt som har med ögon, synhälsa och ditt optiska välmående att göra. Engagemang och nyfikenhet är utmärkande för oss. Vi vill på riktigt att du som kund ska känna dig speciell när du är hos oss. Så, vill du vara speciell för en stund? Välkommen till oss på Klarsynt Studio Malmö.

Öppettider
  • Vardagar10:00 - 17:00

Kontakta oss

Karta

Omdömen

Klarsynt Studio Malmö – En del av Klarsyn

På Klarsynt Studio Malmö är vår ambition att ge dig den absolut bästa servicen och kunna erbjuda dig en upplevelse utöver det vanliga. Vi brinner för vårt jobb och handplockar våra favoritbågar och solglasögon. Allt för att du som kund ska få precis det du vill ha.

Vi på Klarsynt Studio Malmö vill att du ska känna att du kommer till en lugn och stressfri miljö. Vi vill ge den tiden det tar att kunna resonera oss fram till vad just du vill ha och behöver. Hos oss får du en ordentlig synundersökning. Det innebär att vi tar oss tid för att se över hela din syn inklusive förebyggande tester för ev. ögonsjukdomar. Vi ger dig trygghet och expertis kring allt som har med ögon, synhälsa och ditt optiska välmående att göra.

Engagemang och nyfikenhet är utmärkande för oss. Vi vill på riktigt att du som kund ska känna dig speciell när du är hos oss.

Så, vill du vara speciell för en stund? Välkommen till oss på Klarsynt Studio Malmö.

Visa mindre

Våra varumärken