Glasögoninstitutet

Hos Glasögoninstitutet i Linköping möter du en genuin yrkesskicklighet och unik design. Som optiker i Linköping har vi lärt oss hantverket från grunden, samtidigt som vi kontinuerligt fortbildar oss inom ny forskning och teknologi. Detta kombinerar vi med personligt bemötande och extra hög servicenivå.

Öppettider
  • Vardagar11:00 - 18:00
  • Lördag11:00 - 14:00
  • Lunchstängt13:00 - 14:00

Kontakta oss

Karta

Omdömen

Glasögoninstitutet – En del av Klarsynt

Hos Glasögoninstitutet i Linköping möter du genuin yrkesskicklighet och unik design. Som optiker i Linköping har vi lärt oss hantverket från grunden, samtidigt som vi kontinuerligt fortbildar oss inom ny forskning och teknologi. Detta kombinerar vi med personligt bemötande och extra hög servicenivå.

Design, kunskap och personlig service!
Vi erbjuder kvalitetscertifierade synvård, ögonundersökningar, kontaktlinser, tåranalys och synfelsbehandling i samarbete med Globen ögonklinik i Stockholm. De specialglas vi använder är av förstklassig kvalitet från bland annat Essilor, Privilegium och Rodenstock. Vi arbetar med Visioffice – en unik mätning för världens mest avancerade progressiva glas, Varilux 4D.

Något som ligger oss särskilt varmt om hjärtat är design av glasögonbågar. Hos oss finns ett flertal vinnare av internationella designpriser, bland annat danska Lindberg, Fleye och Örgreen, franska Alain Mikli och JF Rey. Inom mode och trendsegmentet finner du bl a Tom Ford, Gucci och Marc Jacobs. Vi letar efter det unika och hjälper dig gärna att hitta ditt individuella uttryck.

Låt oss ta hand om dina ögon!

Peter, Michael, Åsa och Carina

Visa mindre

Våra varumärken