Glasögonbidrag till kidsen

Välkommen till
Leksand Optik – en del av KlarSynt.

Leksand Optik ligger vid torget i centrala Leksand, vi som jobbar här är Helena, Idah och Pia, hit är alla välkomna oavsett om det gäller köp av nya glasögon eller linser, en tappad skruv eller kanske bara en stunds avkoppling i vår myshörna med en kopp kaffe.

Vår ambition är att det ska kännas tryggt och professionellt, men även roligt och trevligt att gå till optikern.

Vi strävar alltid efter att hitta den bästa lösningen för just dig och lägger stor vikt inte bara på undersökningen, utan även vid val av glas, bågar och/eller linser. Vi vill att du ska känna dig väl omhändertagen och insatt i din syn och ev korrigeringsbehov. Om problem uppstår finns vi här och hjälper till.

Vi erbjuder synundersökning för glasögon och kontaktlinser, samt före och efter refraktiv kirurgi. Vi skickar remiss vid behov och sänder in blankett för körkort elektroniskt. Vi har också utbildning i arbetsmedicin och inom specialistoptik. Vi jobbar med nattlinser (Orto-K), linser med bevisad bromsande effekt på närsynthet hos barn och linser för torra ögon samt komplicerade synfel.

Hos oss hittar du glasögon, solglasögon, linser och tillbehör - allt från budget till kända varumärken, t.ex. Vasuma, RayBan, Armani, Triple-X, Kunoqvist, Peak Performance, J Lindeberg, Dyrberg/Kern, Morris, Boomerang, Henrik Stenson Eyewear och Bliz.

Välkommen!

Våra sociala medier:
Facebook: Leksand Optik
Instagram: leksandoptik

Boka tid

Torget 6,

793 31 Leksand

Tel: 0247-12130

leksandoptik@klarsynt.se

ÖPPETTIDER

Mån - fre: 10.00-18.00
Lunchstängt: 12.45-13.45
23-27/12: Stängt
30/12: 10:00-15:00
31/12-3/1: Stängt
5-6/1: Stängt

Kundernas omdömen


Våra smarta koncept


Populära varumärken