Leksand Optik

Leksand Optik ligger vid torget i centrala Leksand. Vi som jobbar här är Helena, Idah och Frida. Till oss är alla välkomna oavsett om det gäller köp av nya glasögon eller linser, en tappad skruv eller kanske bara en stunds avkoppling i vår myshörna med en kopp kaffe.

ÖppettiderAvvikande tider
  • Vardagar10:00 - 18:00
  • Lunchstängt12:45 - 13:45
  • Måndag 1 majStängt

Kontakta oss

Karta

Inspireras av vårt Instagramflöde

@leksandoptik

Omdömen

Leksand Optik – En del av Klarsynt

Leksand Optik ligger vid torget i centrala Leksand. Vi som jobbar här är Helena, Idah och Frida, hit är alla välkomna oavsett om det gäller köp av nya glasögon eller linser, en tappad skruv eller kanske bara en stunds avkoppling i vår myshörna med en kopp kaffe.

Vår ambition är att det ska kännas tryggt och professionellt. Men även roligt och trevligt att gå till optikern.

Vi strävar alltid efter att hitta den bästa lösningen för just dig och lägger stor vikt inte bara på undersökningen, utan även vid val av glas, bågar och/eller linser. Vi vill att du ska känna dig väl omhändertagen och insatt i din syn och ev korrigeringsbehov. Om problem uppstår finns vi här och hjälper till.

Vi erbjuder synundersökning för glasögon och kontaktlinser, samt ögonhälsoundersökning och torra-ögon-analys. Vi skickar remiss vid behov och sänder in blankett för körkort elektroniskt. Vi har också utbildning i arbetsmedicin och inom specialistoptik. Vi jobbar med nattlinser (Orto-K), linser med bevisad bromsande effekt på närsynthet hos barn och linser för torra ögon samt komplicerade synfel. Vi erbjuder också behandling mot torra ögon (E-eye)

Hos oss hittar du glasögon, solglasögon, linser och tillbehör – allt från budget till kända varumärken, t.ex. Vasuma, Taberg eyewear, Armani, Triple-X, Peak Performance, J Lindeberg, Dyrberg/Kern, Morris, Fleye, Morel, Hackett, Jaguar, Bloomdale, Silhouette, Woow och Face a face.

Välkommen in!

Visa mindre

Våra varumärken