Optiker Seger Kumla

Optiker Seger har hjälpt Kumlaborna att se bättre i över 50 år! Hos oss möts du av kunnig personal som har flera års samlad erfarenhet av glasögon och kontaktlinser. Vi är din lokala optiker med personlig service.

Boka tid

När vi genomför synundersökningar utgår vi från dig och din vardag i val av glas eller typ av kontaktlins. Våra produkter och leverantörer väljs med stor omsorg, det ger oss en god kunskap om de produkter vi erbjuder. Vi handplockar bågar och köper in mindre partier för att alltid ha nyheter när du kommer till oss vi har bl.a. Ray Ban, Tom Ford, Ørgreen, Morris och KunoQvist med flera hos oss på Optiker Seger.

Som kund hos oss är du trygg och vi följer dig genom hela processen. En synundersökning sker i flera steg med den senaste tekniken. Våra välutbildade optiker lägger stor vikt vid noggrannhet och ser till dina behov – sitter du mycket vid en dator, lever du ett aktivt liv och hur det ser ut på din arbetsplats. Detta är några exempel som påverkar valet av glas eller typ av kontaktlins för bästa resultat och tillpassning.

Optiker Seger står för kvalitet och noggrannhet – med oss som optiker är du i trygga händer. Våra optiker utbildas löpande och vi har den senaste tekniken till hands när vi genomför synundersökningar. Kompetensen hos oss är hög och vår målsättning är alltid nöjda kunder.

Klarsynt_Skissbild_Wide_21

Vi hjälper dig.

Välkommen att boka tid hos oss!

Glas

När det gäller glasögonglas är det stora skillnader i kvalité och därmed pris, det är därför svårt att jämföra mellan olika tillverkare. Hos oss på Optiker Seger får du hjälp att välja de glas som är lämpliga för dig utifrån ditt synfel och din vardag. I vårt sortiment håller alla glas en hög kvalité.

För dig som behöver progressiva glas finns möjlighet att göra förfinade mätningar för att optimera glasen för bästa synkomfort. Här anpassas glasen utifrån den båge du har valt och hur den sitter på just dig vilket ger skarpare syn i större del av glaset på alla avstånd. Det resulterar också i en kortare invänjningsperiod och med den bästa ytbehandlingen blir glasen mycket lättare att rengöra. Vi törs lova att du märker skillnad.

Med Rodenstocks DNEye® Scanner har vi möjlighet att mäta dina ögon med wavefront teknik, mer precist och detaljerat än någonsin. Istället för att bara mäta hur ljuset bryts i en punkt i mitten av ögat så mäts ljusets brytning i tusentals punkter. Dessa värden överförs sedan till glasen vilket resulterar i ett skarpare seende, bättre mörkerseende och minskad ljusspridning. Finns för både enstyrke- och progressiva glas.

Kontaktlinser

Vi är en av Sveriges främsta kontaktlinstillpassare. Våra Leg. Optiker har många års erfarenhet och gedigen kunskap om kontaktlinser och utbildas löpande. Alla kan bära linser med rätt typ och tillpassning. Det finns många typer av kontaktlinser och tillsammans hittar vi en lösning för dig. Boka en tid för kontaktlinstillpassning redan idag!

Är du nyfiken på Nattlinser eller Speciallinser så arbetar vi med det i Örebro på Nygatan 35. Du kan läsa mer och boka tid här.

Sortiment

 • Brett utbud av glasögon från en rad kända märken i olika prisklasser
 • Solglasögon från bl.a. Maui Jim, Ray-Ban, Hugo Boss
 • Solglasögon med din styrka
 • Sportglasögon – enkelslipade eller progressiva för padel, golf, orientering, cykling etc.
 • Specialprodukter simglasögon, skyddsglasögon eller googles med din stryka
 • Kontaktlinser på plats hos oss eller via abonnemang

Tjänster

 • Synundersökning
 • Synhälsoundersökning
 • Kontaktlinstillpassning
 • Synkontroll för körkort
 • Behandling av torra ögon. Rinniga, svidande eller grusiga ögon – vi tar fram en behandlingsplan som hjälper dig att lindra besvären
 • Linsboxen – dina linser direkt hem
 • Brilliantkund – nya glasögon för 195 – 495 kr i månaden*
 • Fria justeringar, tillpassningsgaranti vid undersökning och köp hos oss

Välkommen till Optiker Seger

Kumla, Örebro och Hallsberg