AHLÉN OPTIK

Vi håller oss alltid uppdaterade om den senaste kunskapen och tekniken inom synvård. Allt för att kunna ge dig den bästa servicen för dina ögon och din syn. På Ahlén Optik vill vi att du skall känna dig trygg och att du får den hjälp du önskar. Hos oss får du kompetens, valfrihet och omtanke.

ÖppettiderAvvikande tider
  • Vardagar09:30 - 18:00
  • Lördag10:00 - 14:00
  • Lunchstängt13:00 - 14:00
  • Måndag 20 mar09:30 - 13:00

Kontakta oss

Karta

Omdömen

AHLÉN OPTIK – En del av Klarsynt

Hos oss finner du ett brett sortiment av bågar, glas och linser – allt från budget till lyx. Vi har bågar i alla prisklasser, enkelslipade glas till glas med avancerade slipningar som ger dig synkomfort utöver det vanliga samt alla sorters kontaktlinser från de kända kontaktlinstillverkarna. Ett urval av de varumärken som du hittar hos oss är Gucci, RayBan, Silhouette, Scandinavian Eyewear och Örgreen mf.l.

Vi håller oss uppdaterade på den senaste kunskapen och tekniken inom synvård. Allt för att kunna ge dig den bästa servicen för dina ögon och din syn. Men det viktigaste av allt, när du besöker oss vill vi att du skall känna dig trygg och att du får den hjälp du önskar. Hos oss får du kompetens, valfrihet och omtanke.

Du hittar oss på Mor Kerstins torg 2. Kristina, Josefin och Gunilla hjälper dig att hitta en skräddarsydd lösning anpassad till dina behov och din livsstil ur vårt breda sortiment av bågar, glas och kontaktlinser.

Varmt välkomna!

Visa mindre

Våra varumärken

Oakley jpg
Vasuma