Anderssons Optik

Välkommen till din optiker på Hjultorget i Insjön, Leksand kommuns största köpcentrum. Varje människa är unik och vi finns här för dig. Oavsett om det gäller en synundersökning, kontaktlinser, välja bågar eller arbetet i vår egen verkstad. Vi ser alltid till att lägga god tid och omsorg på varje uppgift. I vår butik hittar du ett handplockat urval med bågar för alla stilar och personligheter. Välkommen in till Anderssons Optik!

Öppettider
  • Vardagar10:00 - 19:00
  • Lördag10:00 - 16:00

Kontakta oss

Karta

Våra legitimerade optiker

Visa mindre
  • Veronica Norrby är legitimerad optiker med kontaktlinsbehörighet
  • Jonas Näs är legitimerad optiker med kontaktlinsbehörighet och arbetsmedicin
Visa mindre

Anderssons Optik – En del av Klarsynt

Många kommer till Insjön för syns skull!

Anderssons Optik startade sin verksamhet i Insjön 1935 av Elis Andersson. På den tiden låg butiken i det anrika huset där Ragnar Åhlen en gång bodde. Elis Andersson startade verksamheten med postorderförsäljning av bla klockor. År 1975 tog sonen Pär Andersson och sonhustrun Lisbet Andersson över verksamheten. Företagets inriktning blev mer och mer optik och när Pär och Lisbet beslöt sig för att gå i pension tog jag, Veronica Norrby, över verksamheten 2015 med målsättningen att vara kvar tills den dag jag själv går i pension.

Idag är vi två legitimerade optiker med lång arbetslivserfarenhet, Veronica Norrby och Jonas Näs samt en optometritekniker, Jonas Danielsson.

Moderna och välutrustade synundersökningsrum

När du besöker oss får du snabb service med kvalité. De flesta arbeten utförs i vår verkstad av Jonas Danielsson. Vi slipar glas och reparerar glasögon på plats i Insjön.

Vi erbjuder ett handplocket urval av glasögonbågar med över 700 modeller. I vårt utbud hittar du glasögon, solglasögon, kontaktlinser och företagsglasögon. Företagsglasögon är både terminalglasögon och skyddsglasögon med styrka. Vi har även kompetens i arbetsmedicin. Det är en fördjupad utbildning inom ergonomi, belysning och synhjälpmedel på arbetsplatsen, med inriktning skydd och komfort.

Hos oss står du som kund i fokus och vi lägger stor vikt vid att du ska känna dig väl omhändertagen.

Boka en tid redan idag.

 

Visa mindre

Våra varumärken