Optikern i Hofors söker en Personlig Optiker

Vi söker en personlig och duktig optiker på hel- eller deltid. I först hand till vår huvudbutik i Hofors. Vi söker dig som är en legitimerad optiker med kontaktlinsbehörighet. Magister eller DO är meriterande.

Kanske vill du få en bättre balans i livet? Ge mer tid till varje person du träffar på jobbet och samtidigt ha ork över till dina fritidsintressen? I vackra Hofors och Ockelbo, som ligger i västra Gästrikland, bor du nära naturen med skogar och sjöar inpå husknuten. Samtidigt är det inte långt till Gävle, Falun eller Bollnäs och bara ca 2,5 timme till Stockholm.

Om oss

På Optikern i Hofors är vi två optiker och en butikspersonal som driver verksamheten. Optikern i Hofors består av två butiker. Huvudbutiken i Hofors med ögonbottenkamera, synfältsscreening och egen verkstad. Samt butiken i Ockelbo med enklare utrustning utan verkstad.

Butiken i Hofors är öppet alla vardagar 9.30 – 18.00 med lunchstängt 12.30 – 13.30. Lördagar och helger är butiken stängd. Butiken i Ockelbo är för närvarande öppen två dagar i veckan.

Precis som övriga Klarsynt-anslutna butiker arbetar vi med kvalitet framför kvantitet. Här följer vi kunden genom alla steg i processen från tidbokning via synundersökningen till att ordinera synhjälpmedel, välja bågar, färdigställa och leverera glasögon eller tillpassa linser. Kunderna är trevliga och uppskattar vår service, vårt vänliga bemötande och att vi tar oss tid. Detta bekräftas tydligt i våra höga Reco-omdömen som är direkt feedback från våra kunder. Besök gärna vår hemsida för att ta del av vad våra kunder säger om oss.

Vill du veta mer?

Hör av dig till Åsa Bagge på asa.bagge@klarsynt.se eller ring 070-3953541