Glasögonbidrag till kidsen

Välkommen till
Seger&Seger Hallsberg – en del av KlarSynt.

Optiker Seger&Seger finns i Hallsberg, Kumla och Örebro. I Hallsberg arbetar Annica, leg. Optiker samt Ann och Ullis, Optikerassistenter – vi har flera års samlad erfarenhet av glasögon och kontaktlinser och hjälper dig att välja rätt.

När vi genomför synundersökningar utgår vi från dig och din vardag i val av glas eller typ av kontaktlins. Våra produkter och leverantörer väljs med stor omsorg, det ger oss en god kunskap om de produkter vi erbjuder. Vi handplockar bågar och köper in mindre partier för att alltid ha nyheter när du kommer till oss vi har bl.a. Ray Ban, Skaga, Tom Ford, Woow, Guess och Gant med flera hos oss på Optiker Seger&Seger.

Som kund hos oss är du trygg och vi följer dig genom hela processen. En synundersökning sker i flera steg med den senaste tekniken. Våra välutbildade optiker lägger stor vikt vid noggrannhet och ser till dina behov - sitter du mycket vid en dator, lever du ett aktivt liv eller arbetar du i en dammig miljö? Detta är några exempel som påverkar valet av glas eller typ av kontaktlins för bästa resultat och tillpassning.

Optiker Seger&Seger står för kvalitet och noggrannhet - med oss som optiker är du i trygga händer. Våra optiker utbildas löpnade och vi har den senaste tekniken till hands när vi genomför synundersökningar. Kompetensen hos oss är hög och vår målsättning är alltid nöjda kunder.

Kontaktlinser

Optiker Seger&Seger är specialister på kontaktlinser. Vi har många års erfarenhet och gedigen kunskap om kontaktlinstillpassning. Vi hjälper dig att hitta den kontaktlins som passar just dig och dina ögon bäst. Du som har avancerade synfel eller torra ögon kan också bära linser, med rätt typ och tillpassning.

Det finns många typer av kontaktlinser endagslinser, månadslinser, progressiva linser och dygnetruntlinser samt nattlinser. Kom in till oss så hjälper vi dig!

Glas

När det gäller glasögonglas finns det stora skillnader i kvalitet och pris. Hos oss på Optiker Seger&Seger får du hjälp att välja de glas som är lämpliga för dig. Vi väljer glasleverantörer med omsorg baserat på mångårig forskning och erfarenheter. Som kund hos oss får du tillgång till marknadens bästa glas.

Tjänster & Sortiment

  • Brett utbud av glasögon från en rad kända märken i olika prisklasser
  • Solglasögon, Suncovers
  • Solglasögon med din styrka
  • Specialprodukter simglasögon, skyddsglasögon eller googles med din stryka
  • Kontaktlinser på plats hos oss eller via abonnemang från LinsBoxen – smidigt och enkelt utan bindningstider
  • Torra ögon. Rinniga, svidande eller grusiga ögon – vi tar fram en behandlingsplan som hjälper dig att lindra besvären

Välkommen till Optiker Seger&Seger

Hallsberg, Kumla och Örebro

Boka tid

Ö:a Storgatan 2,

694 31 Hallsberg

Tel: 0582-61 18 37

info.hallsberg@klarsynt.se

ÖPPETTIDER

Måndag -Fredag: 10.00-18.00

Kundernas omdömen


Våra smarta koncept


Populära varumärken