Sommarerbjudande

Läs mer

OPTIKER SEGER Hallsberg

Hos oss möts du av Legitimerade Optiker med flera års samlad erfarenhet av glasögon och kontaktlinser. I butiken finns våra erfarna assistenter som guidar dig bland bågar och glas. Vi är din personliga optiker.

ÖppettiderAvvikande tider
 • Vardagar10:00 - 18:00
 • Tisdag 2 majStängt
 • Måndag 1 majStängt

Kontakta oss

Karta

Omdömen

Optiker Seger i Hallsberg – En del av Klarsynt

Välkommen till vår nya butik i Hallsberg på Västra Storgatan 5! Rymligare lokaler med ett breddat utbud på bågar och solglasögon.

Optiker Seger finns i Hallsberg, Kumla och Örebro. I Hallsberg arbetar Leg. Optiker Annica och Jessica samt Opt. assistenterna Ulrika, Ann och Pia. Vi har flera års samlad erfarenhet av glasögon och kontaktlinser och hjälper dig att välja rätt.

När vi genomför synundersökningar utgår vi från dig och din vardag i val av glas eller typ av kontaktlins. Våra produkter och leverantörer väljs med stor omsorg, det ger oss en god kunskap om de produkter vi erbjuder. Vi handplockar bågar och köper in mindre partier för att alltid ha nyheter när du kommer till oss vi har bl.a.  Metro, Morel, Guess och KunoQvist hos oss på Optiker Seger.

Som kund hos oss är du trygg och vi följer dig genom hela processen. En synundersökning sker i flera steg med den senaste tekniken. Våra välutbildade optiker lägger stor vikt vid noggrannhet och ser till dina behov – sitter du mycket vid en dator, lever du ett aktivt liv eller arbetar du i en dammig miljö? Detta är några exempel som påverkar valet av glas eller typ av kontaktlins för bästa resultat och tillpassning.

Optiker Seger står för kvalitet och noggrannhet – med oss som optiker är du i trygga händer. Våra optiker utbildas löpande och vi har den senaste tekniken till hands när vi genomför synundersökningar. Kompetensen hos oss är hög och vår målsättning är alltid nöjda kunder.

Glas

När det gäller glasögonglas finns det stora skillnader i kvalité och därmed pris, det är därför svårt att jämföra mellan olika tillverkare. Hos oss på Optiker Seger får du hjälp att välja de glas som är lämpliga för dig utifrån ditt synfel och din vardag. I vårt sortiment håller alla glas en hög kvalité.

För dig som behöver progressiva glas finns möjlighet att göra förfinade mätningar för att optimera glasen för bästa synkomfort. Här anpassas glasen utifrån den båge du har valt och hur den sitter på just dig vilket ger skarpare syn i större del av glaset på alla avstånd. Det resulterar också i en kortare invänjningsperiod och med den bästa ytbehandlingen blir glasen mycket lättare att rengöra. Vi törs lova att du märker skillnad.

Kontaktlinser

Vi är en av Sveriges främsta kontaktlinstillpassare. Våra optiker har många års erfarenhet och gedigen kunskap om kontaktlinser och utbildas löpande. Alla kan bära linser med rätt typ och tillpassning. Det finns många typer av kontaktlinser och tillsammans hittar vi en lösning för dig. Boka en tid för kontaktlinstillpassning redan idag!

Vi tillpassar även speciallinser och årslinser med van hand och den senaste tekniken till hjälp detta sker hos oss i Örebro.

Sortiment

 • Brett utbud av glasögon från en rad kända märken i olika prisklasser
 • Solglasögon och med eller utan din styrka
 • Sportglasögon enkelslipade eller progressiva för padel, golf, orientering, cykling etc. (Kumla, Örebro)
 • Specialprodukter simglasögon, skyddsglasögon eller googles med din stryka
 • Kontaktlinser på plats hos oss eller via abonnemang från Linsboxen – smidigt och enkelt utan bindningstider

Tjänster

 • Synundersökning
 • Synhälsoundersökning
 • Kontaktlinstillpassning
 • Synkontroll för körkort
 • Behandling av torra ögon. Rinniga, svidande eller grusiga ögon – vi tar fram en behandlingsplan som hjälper dig att lindra besvären
 • Linsboxen – dina linser direkt hem
 • Brilliantkund – från 195 kr i månaden
 • Fria justeringar, tillpassningsgaranti vid undersökning och köp hos oss

Välkommen till Optiker Seger

Hallsberg, Kumla och Örebro

Visa mindre

Våra varumärken