Synvård Olskroken

Hos oss på Synvård Olskroken hittar du ett av marknadens bredaste sortiment av bågar, glas och linser – allt från budget till lyx. Vi har bågar i alla prisklasser, enkelslipade glas till glas med avancerade slipningar som ger dig synkomfort utöver det vanliga samt alla sorters kontaktlinser.

ÖppettiderAvvikande tider
 • Vardagar09:30 - 18:00
 • Lunchstängt13:30 - 14:30
 • Måndag 5 junStängt
 • Tisdag 6 junStängt
 • Måndag 10 julStängt
 • Tisdag 11 julStängt
 • Onsdag 12 julStängt
 • Torsdag 13 julStängt
 • Fredag 14 julStängt
 • Måndag 17 julStängt
 • Tisdag 18 julStängt
 • Onsdag 19 julStängt
 • Torsdag 20 julStängt
 • Fredag 21 julStängt
 • Måndag 24 julStängt
 • Tisdag 25 julStängt
 • Onsdag 26 julStängt
 • Torsdag 27 julStängt
 • Fredag 28 julStängt

Kontakta oss

Karta

Inspireras av vårt Instagramflöde

@synvardolskrokenklarsynt

Omdömen

Synvård Olskroken – En del av KlarSynt

Semesterstängt vecka 28-30! (10 juli-30 juli) Passa på innan att beställa dina kontaktlinser eller glasögon. (Senast vecka 25 för glasögon och senast vecka 26 för kontaktlinser)

Vi får passa på att önska er alla en riktigt härlig sommar!☀️

Med vänlig hälsning Jonas & Leif

 

Nyheter

Nu har vi fyllt på med två helt nya glasögonmärken från Paul Smith och Victoria Beckham. Supersnygga glasögon. Välkommen förbi för att hitta dina favoriter.

Erbjudande på Andra paret glas:

Vid köp av progressiva Varilux eller enkelslipade EyeZen från Essilor kan du nu få andra paret progressiva glas för 1990:- eller enkelslipade glas för 1590:-. Kostnad för glasögonbåge tillkommer. Perfekt om du behöver ett par extra glasögon, slipade solglasögon, terminalglasögon eller varför inte ett par specialglas för bilkörning. Välkommen in för mer information.

Information

Upplev världen i detalj med nya Varilux X Series progressiva glasögonglas från Essilor.
Varilux X-serien, vårt mest avancerade progressiva glas, hjälper dig att smidigt se varje detalj inom en armlängds avstånd och allting på långt håll. Du kan fortsätta i ditt vanliga tempo utan att bromsas upp av dåligt seende. Det är det perfekta glaset för daglig användning, eftersom du ser klarare och skarpare oavsett vad du gör och inte behöver justera din hållning eller flytta huvudet för att se skarpt på nära håll.

Ta hand om ögonen med Eyezen

Essilor Eyezen tillhör en ny generation enkelslipade glas för personer i åldern 20 till 45. Vanliga enkelslipade glas ger bättre syn Essilor Eyezen förbättrar livskvaliteten: de skyddar mot ansträngda och trötta ögon även efter lång tid framför digitala skärmar.

Låt ögonen vila med Varilux Digitime EPS

Skärmar och digitala enheter är en viktig del av våra liv, men att använda dem under hela dagen kan vara en utmaning både för ögonen och hållningen – tills nu. Progressiva Varilux Digitime EPS glasögonglas, designade för dig över 45, låter ögonen och kroppen slappna av under långa perioder med ögonen på skärmen.

Bekväma, praktiska och smarta

Essilor Transitions-glasen är perfekta för alla som lever ett aktivt liv och tillbringar tid både utomhus och inomhus och vill använda samma par glasögon både utomhus och inomhus. Essilor Transitions-glasen filtrerar starkt och bländande ljus, samtidigt som skadligt ljus blockeras.

Alla solglas är inte lika

Essilor Xperio polariserade solglas eliminerar bländning, förstärker färgupplevelsen och förbättrar kontrasten, samtidigt som de skyddar ögonen från skadlig UV-strålning. De är idealiska för bilkörning, på sjön, för sport och andra utomhusaktiviteter och lämpar sig utmärkt för den som är ljuskänslig.

Optimal ljuskontroll på vägen

Essilor RoadPilot-glasen är designade för att ge skarp, klar syn vid bilkörning. Tekniken bakom Essilor RoadPilot II kompenserar för effekten av strålkastare från mötande trafik på natten och för skarpt solljus på dagen och ger en avspänd och säker körning hela vägen till målet.

Upplev ett riktigt klart seende

Dina glasögon är inte kompletta utan en Essilor Crizal ytbehandling som gör dina glasögon tåliga för daglig användning, ger dig klarast möjliga seende samtidigt som ögonen skyddas för framtiden.

Skydda dina ögon med Eye Protect System

Eye Protect System är det första inbyggda filtreringssystem som ger skydd mot skadligt ljus i ett utseendemässigt klart glas. Glasögonen filtrerar bort UV-ljus, och delvis blåviolett ljus, utan restnyanser eller färgtoner på glaset, så att synfältet är klart och dina glasögon ser klara ut för andra.

Om oss

FÖR DIG SOM KUND innebär det att du i vår butik hittar ett av marknadens bredaste sortiment av bågar, glas och linser – allt från budget till lyx. Vi har bågar i alla prisklasser, enkelslipade glas till glas med avancerade slipningar som ger dig synkomfort utöver det vanliga samt alla sorters kontaktlinser. Du kan dessutom välja mellan att köpa dina kontaktlinser i butik eller få dem direkt hem i brevlådan genom vårt abonnemang LinsBoxen. DelBetala ditt köp utan extra avgifter på 6 månader eller starta vårt glasögon-abonnemang BrilliantKund från 195:-/månad.

Vi håller oss uppdaterade på den senaste kunskapen och tekniken inom synvård. Allt för att kunna ge dig den bästa servicen för dina ögon och din syn.

Men det viktigaste av allt, när du besöker oss vill vi att du skall känna dig omhändertagen och att du får den hjälp du önskar. Hos oss får du kompetens, valfrihet och omtanke.

För mer information, nyheter och erbjudanden följ oss gärna på Facebook och Instagram

Med vänlig hälsning Jonas & Leif på Synvård Olskroken

VÄLKOMMEN!

 

Arvoden:

Syn- och ögonhälsoundersökning: 895:-

Synundersökning: 595:-

Kontaktlinsundersökning (återbesök): 300:-

Kontaktlinsundersökning (LinsBoxen) 0:-

Prova kontaktlinser första gången: 995:-

Körkortstest B-behörighet: 195:-

Körkortstest Högre behörighet under 45 år: 300:-

Synfältsmätning: 300:-

Ögonbottenfotografering: 350:-

Ögontrycksmätning: 150:-

Visa mindre

Våra varumärken

Vasuma
Mau Jim