Våra synundersökningar

Ett besök hos optikern innebär så mycket mer än att bara få hjälp med att välja glas och bågar eller linser. Att undersöka synen regelbundet handlar helt enkelt om god förebyggande ögonhälsovård.

Vi på Liljebergs Optik Synundersökning vill självklart hjälpa dig till bästa möjliga ögonhälsa. Nedan kan du läsa om våra olika synundersökningar. Är du tveksam på vad just du behöver boka, kontakta oss så hjälper vi dig självklart! Du hittar våra kontaktuppgifter här.

Synundersökning

En undersökning för att avgöra om du behöver glasögon och i så fall vilken sort. Vi tittar också på om det verkar finnas några hälsomässiga problem gällande ögonen som behöver behandlas. Vid behov skickar vi remiss till rätt vårdinstans.

Pris: 350 kr

Linsundersökning

En undersökning för dig som redan är linsanvändare, där vi ser om styrkorna behöver ändras, och om ögat fått problem med linsen eller om linsen fortfarande fungerar bra.

Pris: 450 kr

Nytillpassning av linser

En undersökning för dig som inte använder linser i nuläget och är intresserad av att börja, både de som är helt nybörjare och de som haft linser tidigare.

Pris: 850 kr

Körkortsundersökning

En undersökning för dig som vill skaffa körkortstillstånd eller förlänga befintligt körkort. Om du använder glasögon för att se bättre på långt håll så ska du ta med dessa till synundersökningen.

Pris: 100 kr

Undersökningar på barn under 8 år utförs av ögonläkare.