LILJEBERGS OPTIK

I Gimo i vackra Roslagen hittar du oss på Liljebergs Optik. Vi är din personliga optiker och ser till att du alltid får den tid du behöver för att säkerställa det bästa för just dig och dina ögon. Välkommen in!

Öppettider
  • Vardagar09:00 - 17:30

Kontakta oss

Karta

LILJEBERGS OPTIK – EN DEL AV KLARSYNT

Hos Liljebergs Optik får du träffa Carina Björkén som är ägare och sedan 1975 legitimerad optiker. Här jobbar även Johanna Fredborg som är legitimerad optiker med kontaktlinsbehörighet och vår optiker assistent, Cecilia Jansson.

Liljebergs Optik är ansluten till Klarsynt, en optikerkedja som samlat fristående, kunniga och personliga optiker som brinner för sitt yrke. Idag består Klarsynt av över 100 butiker med över 200 optiker som alla har ett och samma mål – att finnas där för dig och din ögonhälsa.

Som fristående optiker säkerställer vi nämligen att du får den tid du behöver för din synundersökning. Dessutom kan vi erbjuda dig ett handplockat sortiment för bågar, glas och linser.

Välkommen in till oss!

Liljebergs Optiks historia

1935 lades grunden för det som idag är Liljebergs Optik i Gimo. Då med namnet Liljebergs Ur och Optik. Ägaren då hette Birger Liljeberg och efter honom tog sonen Bertil över och drev företaget fram till december 2007 då nuvarande ägare Carina Björkén tog över verksamheten.

 

Visa mindre

Våra varumärken