Glasögonbidrag till kidsen

Välkommen till
Synvård Olskroken – en del av KlarSynt.

Viktig information:


Kära kunder! 🌷

Vilken snurrig tid vi lever i. Vi vill informera er alla att vi mår bra och har öppet som vanligt och hjälper er med synundersökningar, glasögon och kontaktlinser. Vi följer så klart alla riktlinjer och håller extra rent i butiken för att skydda dig och oss från Covid-19. Det går bra att beställa undersökningstid här på online-bokningen eller ring oss på 031-257300.

Om du behöver hjälp med något så hör gärna av er till oss. Om du behöver kontaktlinser så kan vi självklart hjälpa er att skicka hem dem till er om ni upplever symtom och/eller inte vill eller kan ta er till oss. Har ni beställt glasögon och inte har möjlighet att komma in och hämta så får vi lösa något så klart. Ring oss om du har frågor eller funderingar.

Känner du dig krasslig och har en bokad tid hos oss så hör gärna av dig så ändrar vi tiden.

Tack för visad hänsyn!

Med varma pigga hälsningar; Jonas & Leif


Erbjudande:

Vid köp av progressiva Varilux eller enkelslipade EyeZen från Essilor kan du nu få andra paret progressiva glas för 1590:- eller enkelslipade glas för 1090:-. Kostnad för glasögonbåge tillkommer. Perfekt om du behöver ett par extra slipade solglasögon, färgskiftande glasögon eller varför inte ett par specialglasögon för bilkörning.


Nyheter:


Acuvue Oasys with Transitions

Världsnyhet! Första kontaktlinsen som färgar sig i solen. Acuvue Oasys with Transitions anpassar sig efter ljusförhållanden och håller dina ögon skyddade och avslappnade. Perfekta om du är ljuskänslig eller utövar utomhusaktiviteter då solglasögon kan vara i vägen. Nyfiken att testa? Kom förbi eller hör av dig så pratar vi mer.


Glasögonpanten

Vi tycker att man bör återanvända gamla glasögonbågar - därför har vi lanserat Glasögonpanten! Vi vill att man letar i sina gömmor efter gamla glasögonbågar som kan återanvändas av nya ägare i låginkomstländer där behovet är stort och ekonomiska resurserna saknas.

Lämna dina gamla bågar i Glasögonpanten så ser vi till att de kommer till nytta någon annanstans. Som tack får du en värdecheck på 500kr att nyttja vid köp av nya glasögon!

Välkommen in och lämna dina gamla glasögon hos oss.


Information:


Upplev världen i detalj med nya Varilux X Series progressiva glasögonglas från Essilor.

Varilux X-serien, vårt mest avancerade progressiva glas, hjälper dig att smidigt se varje detalj inom en armlängds avstånd och allting på långt håll. Du kan fortsätta i ditt vanliga tempo utan att bromsas upp av dåligt seende. Det är det perfekta glaset för daglig användning, eftersom du ser klarare och skarpare oavsett vad du gör och inte behöver justera din hållning eller flytta huvudet för att se skarpt på nära håll.

Ta hand om ögonen med Eyezen

Essilor Eyezen tillhör en ny generation enkelslipade glas för personer i åldern 20 till 45. Vanliga enkelslipade glas ger bättre syn,
Essilor Eyezen förbättrar livskvaliteten: de skyddar mot ansträngda och trötta ögon även efter lång tid framför digitala skärmar.

Låt ögonen vila med Varilux Digitime EPS

Skärmar och digitala enheter är en viktig del av våra liv, men att använda dem under hela dagen kan vara en utmaning både för ögonen och hållningen – tills nu. Progressiva Varilux Digitime EPS glasögonglas, designade för dig över 45, låter ögonen och kroppen slappna av under långa perioder med ögonen på skärmen.

Bekväma, praktiska och smarta

Essilor Transitions-glasen är perfekta för alla som lever ett aktivt liv och tillbringar tid både utomhus och inomhus och vill använda samma par glasögon både utomhus och inomhus. Essilor Transitions-glasen filtrerar starkt och bländande ljus, samtidigt som skadligt ljus blockeras.

Alla solglas är inte lika

Essilor Xperio polariserade solglas eliminerar bländning, förstärker färgupplevelsen och förbättrar kontrasten, samtidigt som de skyddar ögonen från skadlig UV-strålning. De är idealiska för bilkörning, på sjön, för sport och andra utomhusaktiviteter och lämpar sig utmärkt för den som är ljuskänslig.

Optimal ljuskontroll på vägen

Essilor RoadPilot-glasen är designade för att ge skarp, klar syn vid bilkörning. Tekniken bakom Essilor RoadPilot II kompenserar för effekten av strålkastare från mötande trafik på natten och för skarpt solljus på dagen och ger en avspänd och säker körning hela vägen till målet.

Upplev ett riktigt klart seende

Dina glasögon är inte kompletta utan en Essilor Crizal ytbehandling som gör dina glasögon tåliga för daglig användning, ger dig klarast möjliga seende samtidigt som ögonen skyddas för framtiden.Om oss:

FÖR DIG SOM KUND innebär det att du i vår butik hittar ett av marknadens bredaste sortiment av bågar, glas och linser – allt från budget till lyx. Vi har bågar i alla prisklasser, enkelslipade glas till glas med avancerade slipningar som ger dig synkomfort utöver det vanliga samt alla sorters kontaktlinser. Du kan dessutom välja mellan att köpa dina kontaktlinser i butik eller få dem direkt hem i brevlådan genom vårt abonnemang LinsBoxen. DelBetala ditt köp utan extra avgifter på 6 månader eller starta vårt abonnemang BrilliantKund för 295:-/månad.

Vi håller oss uppdaterade på den senaste kunskapen och tekniken inom synvård. Allt för att kunna ge dig den bästa servicen för dina ögon och din syn.

Men det viktigaste av allt, när du besöker oss vill vi att du skall känna dig omhändertagen och att du får den hjälp du önskar. Hos oss får du kompetens, valfrihet och omtanke.

För mer information, nyheter och erbjudanden följ oss gärna på Facebook och Instagram

Med vänlig hälsning Jonas & Leif

VÄLKOMMEN!

Boka tid

Redbergsvägen 8,

416 65 Göteborg

Tel: 031-257300

synvard@klarsynt.se

ÖPPETTIDER

Mån-Fre: 09.30-18.00
Lör-Sön: Stängt
Lunchstängt: 13.30-14.30

Kundernas omdömen


Våra smarta koncept


Populära varumärken