Glasögonbidrag till kidsen

Välkommen till
Trend Optik – en del av KlarSynt.

Hos oss finner du ett brett sortiment av bågar, glas och linser – allt från budget till lyx. Vi har bågar i alla prisklasser, enkelslipade glas till glas med avancerade slipningar som ger dig synkomfort utöver det vanliga samt alla sorters kontaktlinser från de kända kontaktlinstillverkarna. Ett urval av de varumärken som du hittar hos oss är Maui Jim, RayBan, Stark, OWP, BOSS, Tiger, Alain Mikli, JOOP, Giorgio Armani, Emporio Armani, Rodenstock och Essilor mf.l.

Vi håller oss uppdaterade på den senaste kunskapen och tekniken inom synvård. Allt för att kunna ge dig den bästa servicen för dina ögon och din syn. Men det viktigaste av allt, när du besöker oss vill vi att du skall känna dig trygg och att du får den hjälp du önskar. Hos oss får du kompetens, valfrihet och omtanke.

Du hittar oss på Nygatan 25, 200 meter från Rådhusesplanaden som är en av Gävles mest kända parker. Sanja och Sinisa hjälper dig att hitta en skräddarsydd lösning anpassad till dina behov och din livsstil ur vårt breda sortiment av bågar, glas och kontaktlinser.

Varmt välkomna!

Boka tid

Nygatan 25,

Gävle

Tel: 026-660500

gavle@trendoptik.se

ÖPPETTIDER

Mån-Fre: 10.00-18.00
Lunchstängt: 13.00-14.00
Lör: 11.00-15.00

Kundernas omdömen


Våra smarta koncept