Svenssons Ur & Optik

Hos Svenssons Ur & Optik hittar du glasögon, solglasögon och klockor. Vi är en butik med fokus på bra service och med stor kunskap. Butiken ligger mitt i city i närheten av Ätran, Tullbron, Rådhustorget och Stadskyrkan.

Öppettider
  • Vardagar10:00 - 18:00
  • Lördag10:00 - 15:00

Kontakta oss

Karta

Omdömen

Svenssons Ur & Optik – En del av Klarsynt

Hos Svenssons Ur & Optik hittar du glasögon, solglasögon och klockor. Vi är en butik med fokus på bra service och med stor kunskap. Butiken hittar du mitt i city i närheten av Ätran, Tullbron, Rådhustorget och Stadskyrkan.

Vi har två legitimerade optiker, Karolina och Anneli, som alltid är uppdaterade inom det senaste i branschen. Men även en urmakare, Fredrik, med lång erfarenhet. Här hittar du handplockade märken med stort urval inom ur och optik. I vår butik finns även Marielle och Lisa som hjälper dig att hitta det som passar just dig bäst.

Varumärken optik

Moscot, Götti, Hackett, Vasuma, Örgreen, Tom Ford, MUNIC, Black Fin, Ray Ban, Pilgrim, Gucci, ETNIA Barcelona, Skaga, Oakley, GANT, Metro, Silhouette, Polaroid, Y&G m.fl.

Varumärken ur

Raymond Weil, Certina, Tissot, GARMIN, Seiko, Michael Kors, Gant, Swiss Military, Daniel Wellington, Gul, Casio, TRIWA, Lorus, LEFF.

Samarbeten lokalt

Falkenbergs Innerstad, Falkenbergs FF, Falkenbergs Tennisklubb, Falkenbergs GK, Korshags, Ocean Hotell.

Varmt välkomna till oss!

Visa mindre

Våra varumärken

Oakley jpg