Vi söker en Leg. Optiker i Örebro och Kumla

Vi söker dig som är ansvarsfull och noggrann. Du ser möjligheter och vill utvecklas. Optiker Seger&Seger har alltid kundens bästa för ögonen och anpassar varje synundersökning individuellt. I dialog med kunden ordinerar och rekommenderar vi synhjälpmedel på högsta kliniska nivå. Glasögon, kontaktlinser, Ortho-K eller laseroperation, oavsett vilket följer vi kunden genom hela processen. Vår bredd och erfarenhet ger dig stor möjlighet till kompetensutveckling. 

Optiker Seger&Seger finns i Örebro, Kumla och Hallsberg och är familjeägt sedan 1971. På sikt kommer huvudsaklig placeringsort vara Örebro men under den första perioden är placeringen i Kumla. Vi är ett tight team som värdesätter noggrannhet och personlig service för att skapa långsiktiga relationer och nöjda kunder år efter år. Kundnöjdheten är hög - vilket vi är mycket stola över!

Din roll och arbetsuppgifter 

Som Leg. Optiker hos oss ser vi att du är en god lyssnare och har en dialog med kunden. Vi strävar mot att bygga förtroende och ge varje kund en positiv upplevelse där han/hon känner trygghet i våra rekomendationer. 

Vi ser att du är lösningsfokuserad och gillar utmaningar samt vill lära dig mer inom olika specialområden. Du tar ansvar för dina egna arbetsuppgifter och gemensamt med kollegorna tar du ansvar för butiken och dess resultat. 

Som Leg. Optiker hos oss arbetar du i alla delar av verksamheten du sitter inte enbart i undersökningsrummet, det betyder en mer varierad tillvaro på jobbet (som uppskattas av våra anställda). För våra kunder innebär det att våra Leg. Optiker finns tillgängliga att svara på frågor direkt i butiken vilket är värdefullt. 

Vi erbjuder dig 

• Utvecklingsmöjligheter i en verksamhet med hög kompetens och tillgång till modern teknik

• Utbildningar som vi gemensamt planerar in utifrån verksamhetens behov 

• Varierade arbetsuppgifter där du har stor möjlighet att påverka butikens resultat 

Om tjänsten

• Placeringsort: Kumla, Örebro 

• Anställningsform: Heltid

• Öppettider: 9.00-18.00 måndag till fredag

• Rekrytering sker löpande 

Vid frågor om tjänsten kontakta Verksamhetsansvarig, Marcus Seger på 070 602 60 09. Din ansökan skickas till till marcus.seger@klarsynt.se, intervjuer sker löpande. 

Välkommen med din ansökan!