Glasögonbidrag till kidsen

Välkommen till
Seger&Seger Örebro – en del av KlarSynt.

Optiker Seger&Seger finns i Örebro, Kumla och Hallsberg. I Örebro arbetar Katarina, Leg. Optiker samt Carina Opt. assistent - vi har flera års samlad erfarenhet av glasögon och kontaktlinser. Vi är din lokala och personliga optiker.

När vi genomför synundersökningar utgår vi från dig och din vardag i val av glas eller typ av kontaktlins. Våra produkter och leverantörer väljs med stor omsorg, det ger oss en god kunskap om de produkter vi erbjuder. Vi handplockar bågar och köper in mindre partier för att alltid ha nyheter när du kommer till oss vi har bl.a. Tom Ford, Zegna, Gucci, Chloé, Jimmy Choo, Ørgreen, Kuno Qvist, Vasuma med flera hos oss på Optiker Seger&Seger.

Som kund hos oss är du trygg och vi följer dig genom hela processen. En synundersökning sker i flera steg med den senaste tekniken. Våra välutbildade optiker lägger stor vikt vid noggrannhet och ser till dina behov - sitter du mycket vid en dator, lever du ett aktivt liv eller arbetar du i en dammig miljö? Detta är några exempel som påverkar valet av glas eller typ av kontaktlins för bästa resultat och tillpassning.

Optiker Seger&Seger står för kvalitet och noggrannhet - med oss som optiker är du i trygga händer. Våra optiker utbildas löpnade och vi har den senaste tekniken till hands när vi genomför synundersökningar. Kompetensen hos oss är hög och vår målsättning är alltid nöjda kunder.

Kontaktlinser

Optiker Seger&Seger är specialister på kontaktlinser. Våra optiker har många års erfarenhet och gedigen kunskap om kontaktlinstillpassning. Vi hjälper dig att hitta den lins som passar just dig och dina ögon bäst. Du som har avancerade synfel eller torra ögon kan också bära linser, med rätt typ och tillpassning.

Det finns många typer av kontaktlinser endagslinser, månadslinser, progressiva linser och dygnetruntlinser samt nattlinser. Kom in till oss så hjälper vi dig.

Nattlinser

Optiker Seger&Seger i Örebro har lång och gedigen erfarenhet när det gäller tillpassning av Nattlinser. Nattlinser bärs på natten när du sover, när du vaknar tar du ut linserna och ditt synfel är korrigerat hela dagen. Nattlinser är perfekt för dig som jobbar i dammiga miljöer eller för dig med torra ögon. Har man anlag för att bli närsynt kan nattlinser hjälpa till att bromsa processen och hålla tillbaka synfelet.

Glas

När det gäller glasögonglas finns det stora skillnader i kvalitet och pris. Hos oss på Optiker Seger&Seger får du hjälp att välja de glas som är lämpliga för dig. För oss är det viktigt med kvalitet, noggrannhet och trygghet. Vi väljer glasleverantörer med omsorg baserat på mångårig forskning och erfarenheter. Som kund hos oss får du tillgång till marknadens bästa glas.

Certifierad Partner Memira

Vi erbjuder den senaste tekniken inom ögonlaser och linsbyte i samarbete med Memira. Memira är idag Nordens ledande kedja inom refraktiv kirurgi och en av de ledande aktörerna i världen på linsbytesoperationer. Kirurgerna har tillsammans en samlad erfarenhet av över 400 000 ögonoperationer. Läs mer på Memiras hemsida eller boka tid hos Memira online.

Tillsammans tar vi hand om dig genom hela processen från förundersökning - där vi tar reda på om du kan göra ögonlaser eller linsbyte. Är det medicinskt lämpligt genomförs operationen efter överenskommelse och du kommer sedan till oss på efterkontroller. Skulle det inte vara medicinskt lämpligt för dig att göra en operation kan våra kunniga optiker hjälpa dig att hitta rätt kontaktlinser eller glasögon för dina behov.

Tjänster & Sortiment

  • Brett utbud av glasögon från en rad kända märken i olika prisklasser
  • Solglasögon från bl.a. Maui Jim, Ray Ban, Gucci, Chloé, Tom Ford, Marc Jacobs och Oakley
  • Solglasögon med din styrka
  • Specialprodukter simglasögon, skyddsglasögon eller googles med din stryka
  • Kontaktlinser på plats hos oss eller via abonnemang från LinsBoxen – smidigt och enkelt utan bindningstider
  • Torra ögon. Rinniga, svidande eller grusiga ögon – vi tar fram en behandlingsplan som hjälper dig att lindra besvären

Välkommen till Optiker Seger&Seger

Örebro, Kumla och Hallsberg

Boka tid

Nygatan 35,

702 11 Örebro

Tel: 019-148670

optikerseger@klarsynt.se

ÖPPETTIDER

Mån-Fre: 09.30 - 18.00

Kundernas omdömen


Våra smarta koncept


Populära varumärken