Välkommen till din Personliga Optiker

Välkommen till
Seger&Seger Örebro – en del av KlarSynt.

50% på andra paret glasögon eller solglasögon med din styrka som andra par till hela 70%
Gäller utvalda glas
till och med 2020-03-31

Optiker Seger&Seger finns i Örebro, Kumla och Hallsberg. Hos oss möts du av kunnig personal som har flera års samlad erfarenhet av glasögon och kontaktlinser. Vi utgår från dig och din vardag när vi genomför synundersökningar. Hur ser din dag ut, vad är viktigast för dig, när behöver du se som bäst? Utifrån det anpassar vi val av glas eller typ av kontaktlins.

Vi väljer produkter med stor omsorg oavsett det gäller tillverkare av glas, kontaktlinser eller bågar. Det ger oss en bredd och variation samt mycket god kunskap om det sortiment vi säljer. Vi handplockar bågar och köper in mindre partier för att alltid ha nyheter när du kommer till oss. Givetvis finns klassiska Ray Ban, Eva Attling och Tom Ford med flera hos oss på Optiker Seger&Seger.

Som kund hos oss är du trygg. Vi följer dig genom hela processen. En synundersökning hos oss sker i flera steg med den senaste tekniken. Våra välutbildade optiker lägger stor vikt vid noggrannhet och hur din vardag ser ut. Sitter du mycket vid en dator, lever du ett aktivt liv eller arbetar du i en dammig miljö? Detta är några exempel som påverkar hur vi ska hjälpa dig på bästa sätt.

Optiker Seger&Seger står för kvalitet och noggrannhet - med oss som optiker är du i trygga händer. Våra optiker utbildas kontinuerligt och vi har den senaste tekniken till hands när vi genomför synundersökningar. Kompetensen hos oss är hög och vår målsättning är alltid nöjda kunder.

Kontaktlinser

Optiker Seger&Seger är specialister på kontaktlinser. Våra optiker har många års erfarenhet och gedigen kunskap om kontaktlinstillpassning. Vi hjälper dig att hitta den lins som passar just dig och dina ögon bäst. Du som har avancerade synfel eller torra ögon kan också bära linser, med rätt typ och tillpassning.

Det finns många typer av kontaktlinser endagslinser, månadslinser, progressiva linser och dygnetruntlinser samt nattlinser. Kom in till oss så hjälper vi dig.

Nattlinser

Optiker Seger&Seger i Örebro har lång och gedigen erfarenhet när det gäller tillpassning av Nattlinser. Nattlinser bärs på natten när du sover, när du vaknar tar du ut linserna och ditt synfel är korrigerat hela dagen. Nattlinser är perfekt för dig som jobbar i dammiga miljöer eller för dig med torra ögon. Har man anlag för att bli närsynt kan nattlinser hjälpa till att bromsa processen och hålla tillbaka synfelet.

Glas

När det gäller glasögonglas finns det stora skillnader i kvalitet och pris. Hos oss på Optiker Seger&Seger får du hjälp att välja de glas som är lämpliga för dig. För oss är det viktigt med kvalitet, noggrannhet och trygghet. Vi väljer glasleverantörer med omsorg baserat på mångårig forskning och erfarenheter. Som kund hos oss får du tillgång till marknadens bästa glas. Vi har glas från Rodenstock, Essilor och Hoya i olika prisklasser.

Ögonlaser i samarbete med Memira

Vi erbjuder den senaste tekniken inom ögonlaser och linsbyte i samarbete med Memira som är ledande i Skandinavien inom ögonlaser och arbetar med den senaste tekniken. Vi har fördelen att ha Memira placerade tillsammans med oss på Optiker Seger&Seger i Örebro. Läs mer på Memiras hemsida.

Tillsammans tar vi hand om dig genom hela processen från undersökning - där vi tar reda på om du kan göra ögonlaser eller linsbyte. Är det medicinskt lämpligt genomförs operationen efter överenskommelse och du kommer sedan till oss på efterkontroll. Skulle det inte vara medicinskt lämpligt för dig att göra en operation kan våra kunniga optiker hjälpa dig att hitta rätt kontaktlinser eller glasögon.

Tjänster och sortiment

  • Brett utbud av glasögon från en rad kända märken i olika prisklasser
  • Solglasögon från bl.a. Ray Ban, Carrera, Tom Ford, Marc Jacobs, Guess och Oakley.
  • Solglasögon med din styrka.
  • Specialprodukter simglasögon, skyddsglasögon eller googles med din stryka!
  • Kontaktlinser på plats hos oss eller via abonnemang från LinsBoxen – smidigt och enkelt utan bindningstider.
  • Torra ögon. Rinniga, svidande eller grusiga ögon – vi tar fram en behandlingsplan som hjälper dig att lindra besvären.

Socialt engagemang

Optiker Seger&Seger ger ekonomiskt stöd till byggnationen av en skola i Gambia. Idag går barnen i den lilla byn två mil varje dag för att ta sig till närmaste skola, en ny skola i byn ger nya möjligheter! Vi är stola över att vara en av dem som gör detta möjligt!

Välkommen till Optiker Seger&Seger
Örebro, Kumla och Hallsberg

Boka tid

Nygatan 35,

702 11 Örebro

Tel: 019-148670

optikerseger@klarsynt.se

ÖPPETTIDER

Mån-Fre: 09.30 - 18.00

Kundernas omdömen


Våra smarta koncept


Populära varumärken