Glasögon m kedja_Brilliantkund_desktop

Så funkar Brilliantkund

Uppdatera din syngarderob och köp glasögon, linser och solglasögon till en fast månadskostnad med Brilliantkund. Välj själv vilket månadsbelopp du önskar att betala. Allt efter dina behov och din livsstil.

Att vara Brilliantkund gör det mycket lättare för dig om du eller någon familjemedlem helt plötsligt skulle behöva nya glasögon, linser eller solglasögon. Då behöver du inte oroa dig för någon stor engångskostnad, eller behöva skjuta upp ditt inköp till nästa månad eller ännu längre än så.

Smidig betalning och billigare än kredit

Betalningen sker via autogiro och du kan väljer själv vilket månadsbelopp du vill betala, oavsett hur mycket du handlat för. Med ett bestämt köputrymme vet du alltid hur mycket du handlat för och hur mycket du har kvar.

Eftersom du betalar av din skuld varje månad så fylls köputrymmet hela tiden upp till maxgränsen. I och med att du slipper räntor blir det betydligt billigare än många andra krediter som låter dig betala av över tid.

Nya glasögon när du behöver – inte när du har råd

Många kunder upplever att de med Brilliantkund har råd med och gör slag i de synundersökningar och välbehövliga nya glasögon som tidigare fick stryka på foten.

”Vanligtvis kan ett par glasögon kosta 6 000–7 000 kr, men på det här sättet har jag kunnat skaffa fler bågar och solglasögon. Jag har även köpt glasögon till min son”, berättar Marie Lundholm Hansson, kund hos Dahls Optik i Svedala.

Hon påpekar också vilken möjlighet det är för en låginkomsttagare med stor familj att kunna skaffa glasögon till barnen när de behöver och inte behöva vänta tills man har råd.

Kredit på upp till 30 000kr

Brilliantkund erbjuder två olika nivåer av krediter. Första nivån erbjuder en kredit på upp till 10 000kr. Andra nivån erbjuder en kredit på upp till 20 000kr, med möjlighet att med en utökad ansökan få upp till 30 000kr som köputrymme. Välj det kreditbelopp som passar just dig bäst. Beroende på vilket kreditbelopp du väljer betalar du sedan månadsvis ett av nedan belopp.

Välj mellan olika månadsbelopp

Välj att betala det månadsbelopp som passar dig bäst:

  • Månadsbeloppet vid en maxkredit på 10 000kr är 195kr/mån
  • Vid en maxkredit på 30 000kr kan du välja att varje månad betala 295kr/mån, 495kr/mån, 695kr/mån eller 895kr/mån

Bli Brilliantkund redan idag och få ett konto för glasögon, linser, solglasögon och andra tillbehör till dig och hela familjen!

Räkneexempel

Vid ett köputrymme om 10 000kr, med 37 delbetalningar, en månadskostnad på 295kr, 0% nominell ränta och en administrativ avgift på 25kr/månad blir den effektiva ränta 5,66%. Det totala kreditbeloppet blir 925 kr och det totala beloppet att betala tillbaka 10 925kr (10 000kr + 925kr).

Kontakt
Resurs Banks kundservice
Resurs Banks kundservice står till tjänst för Brilliantkunder helgfria vardagar kl. 8.15–19:00.
Tel: 0771-11 22 33 | Mejladress: info@brilliantkund.se

Klarsynt består av ca 100 fristående butiker. Det innebär att varje butik har rätt att själv bestämma vilka erbjudanden som gäller för just deras butik. Se listan nedan med de butiker som erbjuder Brilliantkund eller kontakta din närmaste Klarsyntanslutna optiker så berättar dom mer.

Brilliantkund erbjuds av följande butiker