Optiker Klarsynt_colorcorrected

Responsiva solglasögon

Med responsiva eller färgskiftande solglasögon får du ett mörkare glas utomhus och lättare tonat glas inomhus. Perfekt för dig som vill ha solglas där glasets färgintensitet anpassas.

Solglasögon är för många en en ovärderlig accessoar, men det är också ett utomordentligt skydd för ögonen. Vi vet hur viktigt det är att skydda ögonen mot det skadliga UV-ljudet och därför har vi handplocket solglasögon med kvalitétssolglas. De är inte bara riktigt snygga utan skyddar också ögonen på bästa sätt.

Läs mer om olika solglasögon i vår guide längre ned på sidan.

Solglasögonguide

Helfärgade solglas

  • Standard för solglasögon, välj mellan olika färgintensiteter och med eller utan spegelglas.

Gradala solglas

  • Solglasögon där design möter funktion – mörkare upptill och ljusare nedtill. Finns även med spegeleffekt.

Polariserade solglas

  • Polariserat solglas är bra om man är mycket på sjön eller kör bil ofta. De minskar risken för att bli bländad av solskenet som reflekteras i bland annat vatten, snö och vägar.

Responsiva solglas

  • Responsiva solglasögon är en unik och högkvalitativ produkt som får ett mörkare glas utomhus och lättare tonat glas inomhus. Perfekt för dig som vill ha solglasögon där glasets färgintentsitet anpassas. Med responsiva premiumsolglas får du ett mörkare glas när du är utomhus, då de reagerar på UV-ljus, och ett lättare tonat glas när du är inomhus.

Välkommen in till din personliga optiker så hjälper dom dig att välja det bästa alternativet för just dig.