Responsiva glas? Jaaa!

Responsiva eller färgskiftande glas är inte bara trendiga utan dessutom sköna och skyddande i alla lägen.

Nu kan vi tillverka dina nästa glasögon helt enligt senaste trenden med en svag gradal färgning eller en svag heltoning som mörknar direkt du kommer ut i solen. Vårt responsiva glas är inte bara en trendig ”ögonskugga”, den ger dig också en bättre synupplevelse och ett skönt skydd för ögonen både inomhus framför skärmen och utomhus i solen. Perfekt för dig som vill ha trend och funktion i fin kombination.

Välj din egen färgton för dina responsiva glas

Enligt den senaste glasögontrenden har fokus flyttats från bågen till själva glaset där du kan välja på halvtonade, så kallade gradala glas, eller heltonade glas. På Klarsynt kan vi dessutom erbjuda detta i kombination med ett glas som skiftar till en mörkare nyans så fort du kommer utomhus. Det är det vi kallar för responsivt glas. Dessa färgskiftande glas finns i sju olika toner av jordnära färger och mjuka pasteller som safirblå, ametist lila, bärnsten, smaragdgrön, grå, brun och grafitgrön. Det betyder att du kan kombinera den gradalfärg/helton du önskar med ett matchande färgskiftande glas!

Välkommen in till någon av våra optiker

Hos våra optiker och butiker finns färgprover på Transitions Signature GEN 8 med både gradal färgning och heltoning i alla sju nyanser som du kan få se hur de mörknar och ljusnar. Tillsammans med din personliga optiker har du möjlighet att skräddarsy dina nya glasögon på ett unikt och trendriktigt sätt.

 

Friare och snyggare med färgade responsiva glasögon

Hetaste glasögontrenden

Mörknar direkt du kommer ut i dagsljus

Ljusnar snabbt när du kommer in

Filtrerar solljus och blått skärmljus

Snälla mot ljuskänsliga ögon

Allt-i-ett, slipp solglasögonen