Swan Optik söker en driven och självständig optiker!

Är du en driven, seriös och självständig optiker?

Om svaret är ja på den frågan så är det dig vi söker! Hos oss bedrivs en kundnära och variationsrik verksamhet, där arbetsuppgifterna innefattar allt från synhälsoundersökning till verkstadsarbete och inköp av bågar. Det är en relationsbaserad yrkesroll där kunden är det centrala och som ligger oss, och bör ligga dig, varmt om hjärtat. 

Tjänsten gäller hel- eller deltid och erbjuder även en möjlighet till delägarskap.

Vem är du?

En driven optiker som brinner för optikeryrket och som förstår vikten av ögonhälsa samt av ett bästa möjliga kundbemötande för att generera återbesök och rekommendationer. Du har med fördel tidigare yrkeserfarenhet som optiker (som sagt tidigare erfarenhet är meriterande men, men tveka inte att söka även som nyutexaminerad).

Du är positiv och mån om kvalitet – vi värderar lyhördhet för kundens behov och egna initiativ, engagemang, handlingskraft och professionalism. Det vi erbjuder i gengäld är en rolig arbetsplats som ständigt håller sig uppdaterad och stimulerande.

Hos oss får du:

  • Möjlighet till delägarskap
  • Möjlighet till personlig och yrkesmässig utveckling
  • Chans att arbeta med ett brett produktutbud av hög kvalitet
  • Friskvårdsbidrag och andra förmåner
  • Bostad kan ordnas centralt

Start: Enligt överenskommelse
Lön: Enligt överenskommelse

Sök tjänsten redan idag! 
Urval och intervjuer sker löpande, så skicka gärna in din ansökan redan idag. Har du frågor kring tjänsten, tveka inte att höra av dig till vår butikschef Fredrik Swan.

Skicka din ansökan till: info@swanoptik.se

Vi ser fram emot att höra från dig!

Om Swan Optik:
Vi är Swan Optik, medlem i KlarSynt, och vår butik är belägen i hjärtat av Karlskrona. Vårt yttersta mål är alltid kundernas belåtenhet och vi följer dem konsekvent från undersökning till utlämning av glasögon – det vill säga från ax till limpa.

I våra moderna och luftiga lokaler finns två provrum, en egen verkstad, och ett mycket stort och ständigt uppdaterat utbud av bågar till förfogande. 

Vi är optiker Fredrik Swan (ägare), Fanny Holgersson och Madde Bäcklund (deltida optikerassistenter), optiker Kjell Persson (tisdagar), samt audionom Lotta Nyeryd (måndag-tisdag).

Öppettider i butiken är måndag-fredag 10-18 och lördagar 10-14.