Optikern i Hofors söker en Personlig Optiker

Optikern i Hofors söker en Personlig Optiker.

Vi söker en duktig optiker på hel- eller deltid, huvudsakligen till vår huvudbutik i Hofors.  Vi söker dig som är en legitimerad optiker med kontaktlinsbehörighet. Magister eller DO är meriterande. Kanske vill du sänka tempot och kunna ge mer till varje person du träffar på jobbet och samtidigt ha ork över till dina fritidsintressen? I Hofors och Ockelbo, som ligger i västra Gästrikland, bor man nära naturen med skogar och sjöar inpå knuten, ändå är det inte långt till Gävle, Falun eller Bollnäs och ca 2,5 timme till Stockholm.

Om oss

På Optikern i Hofors är vi två optiker och en butikspersonal som driver verksamheten. Optikern i Hofors består av två butiker. Huvudbutiken i Hofors med ögonbottenkamera, synfältsscreening och verkstad och butiken i Ockelbo med enklare utrustning utan verkstad. 

Butiken i Hofors är öppet vardagar 9.30 – 18.00. Lunchstängt 12.30 – 13.30. Lördagar och helger är butiken stängd. Butiken i Ockelbo är för närvarande öppen två dagar i veckan.

Precis som andra Klarsynt-anslutna butiker arbetar vi med kvalitet framför kvantitet. Här följer vi kunden genom alla steg i processen från tidbokning via synundersökningen till att ordinera synhjälpmedel, välja bågar, färdigställa och leverera glasögon eller tillpassa linser. Kunderna är trevliga och uppskattar vår service, vårt vänliga bemötande och att vi tar oss tid.

Vill du veta mer? Hör av dig till Åsa Bagge på asa.bagge@klarsynt.se eller ring 070-3953541