Vi söker en driven, seriös och självständig optiker till Swahn Optik i Karlskrona

Är du en driven, seriös och självständig optiker?

Vi söker Dig som är en driven, seriös och självständig optiker. Hos oss bedrivs en kundnära och variationsrik verksamhet, där arbetsuppgifterna innefattar allt från synhälsoundersökning till verkstadsarbete och inköp av bågar. Det är en relationsbaserad yrkesroll där kunden är det centrala och som ligger oss, och bör ligga dig, varmt om hjärtat. Tjänsten gäller hel- eller deltid och erbjuder även en möjlighet till delägarskap. 

Om oss:

Vi är Swan Optik, medlem i KlarSynt, och vår butik är belägen i hjärtat av Karlskrona. Vårt yttersta mål är alltid kundernas belåtenhet och vi följer dem konsekvent från undersökning till utlämning av glasögon – det vill säga från ax till limpa.

I våra moderna och luftiga lokaler finns två provrum, en egen verkstad, och ett mycket stort och ständigt uppdaterat utbud av bågar till förfogande. 

Vi är optiker Fredrik Swan (ägare), Fanny Holgersson och Madde Bäcklund (deltida optikerassistenter), optiker Kjell Persson (tisdagar), samt audionom Lotta Nyeryd (måndag-tisdag).

Öppettider i butiken är måndag-fredag 10-18

Start: Enligt överenskommelse Lön: Enligt överenskommelse

Hör av dig så berättar vi gärna mer!

Kontakt: 

Fredrik Swahn, ägare och butikschef

Tel Fredrik Swahn: 070-5473354 eller direkt till butiken 0455-12012
Mail: fredrikarthurswan@gmail.com